12.03.2018 18:05

Pierīgas novadu telpu futbola turnīra medaļas sadalīs Stopiņu, Siguldas un Babītes komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas novadu telpu futbola turnīra medaļas sadalīs Stopiņu, Siguldas un Babītes komandas arhīvs

Pēc nedēļas nogalē aizvadītajiem priekšsacīkšu turnīriem kļuvis zināms, ka 17. martā par Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola turnīra godalgām sacentīsies Stopiņu, Siguldas un Babītes komandas.

Triju apakšgrupu turnīri neveiksmīgi izrādījās mājiniekiem – neviena laukuma saimnieku komanda tā arī nespēja izcīnīt pirmo vietu un ceļazīmi uz galveno finālturnīru. Vistuvāk tam bija pagājušā gada Pierīgas čempioni Ropažu futbolisti, kuri guva pārliecinošas uzvaras pār Mārupes (8:3) un Olaines (8:2) futbolistiem, taču, kā izrādījās, izšķirošajā spēlē par pirmo vietu iepriekš ar 2:5 bija piekāpušies Stopiņu novada komandai, palika otrajā vietā un sestdien Zaķumuižā piedalīsies finālturnīrā par 4.-6. vietu.

Stopiņu futbolisti pārējās spēlēs ar 10:2 pieveica mārupiešus, kā arī nospēlēja neizšķirti 4:4 ar olainiešiem, kuri savukārt līdz ar uzvaru 3:1 pār Mārupes komandu grupā ierindojās trešajā vietā.

Arī turnīrā Baldones sporta kompleksā nevienai komandai neizdevās iztikt bez zaudētiem punktiem, un arī šajā grupā viena no pirmajām spēlēm izrādījās izšķirošā. Pirmo vietu, pateicoties uzvarai 5:3 savstarpējā cīņā pār Salaspils novada komandu, izcīnīja Babītes novada futbolisti. Vēl viņi ar 2:0 uzvarēja Ķekavu, bet ar 0:1 piekāpās Baldonei, savukārt salaspilieši mājiniekus apspēlēja 8:2 un ķekaviešus 8:4 – abām komandām noslēgumā bija pa septiņiem punktiem. Līdzīgā kārtā trešo vietu ieņēma Ķekavas futbolisti, kuri ar 5:4 pārspēja baldoniešus (abām komandām bija pa pieciem punktiem).

Vienīgi turnīrā Mālpils sporta kompleksā kādai no komandām izdevās izcīnīt uzvaras visās trijās spēlēs. Tie bija Siguldas novada futbolisti, kuri ar 7:0 pieveica mājiniekus, ar 5:2 Ādažu komandu un ar 6:1 Sējas novada vienību. Otro vietu ar uzvarām abās pārējās cīņās ieņēma ādažnieki, kuri līdz ar to kvalificējās finālturnīram par 4.-6. vietu, trešie palika Sējas futbolisti.

17. martā no plkst. 10.00 Zaķumuižas sporta zālē norisināsies Pierīgas novadu sporta spēļu finālturnīrs par 4.-6. vietu, kurā sacentīsies Ropažu, Salaspils un Ādažu novada komandas, bet plkst. 13.00 sāksies turnīrs par 1.-3.vietu. Vispirms savā starpā tiksies Stopiņu un Siguldas, plkst. 14.00 Siguldas un Babītes, bet plkst. 15.00 Stopiņu un Babītes novadu komandas. Spēles laiks 2x20 minūtes.