09.03.2018 21:58

Saulkrastu basketbolisti nespēj pārtraukt Rūjienas kluba uzvaru sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu basketbolisti nespēj pārtraukt Rūjienas kluba uzvaru sēriju arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā par 10.-18. vietu Saulkrastu komanda tikās ar līderiem sporta kluba "Rūjiena" basketbolistiem un piedzīvoja zaudējumu ar 24 punktu starpību.

Rūjienieši otrā posma 13 spēlēs bija piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu un droši pretendē uz vietu izslēgšanas turnīrā, lai sacenstos ar astoņām labākajām pirmās grupas komandām. Savukārt saulkrastieši jau pirms kāda laika šķīrušies no šīm cerībām.

Pēc pirmajām sešām minūtēm Saulkrastu basketbolisti saglabāja minimālu pārsvaru (16:15), taču nākamo sešu minūšu laukumā pilnībā dominēja mājinieki un otrās ceturtdaļas sākumā bija jau 19:36. Turpinājumā gan starpība vairs tik strauji neauga, un kā nelielu mierinājumu pēc zaudējuma Saulkrastu komanda var pieņemt faktu, ka SK "Rūjiena" neizdevās sasniegt 100 punktu robežu – 75:99.

Ģirts Duburs viesu labā guva 20 punktus, Jānis Skramans un Ričards Zviedris pa 14. LBL3 otrās grupas turnīra tabulā saulkrastieši ar piecām uzvarām 14 spēlēs ieņem dalītu sesto (respektīvi piecpadsmito) vietu. Viņiem vēl atlikušas četras spēles.