07.03.2018 10:27

FK "Ķekava" florbolistes pamatturnīru noslēdz uz pozitīvas nots

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistes pamatturnīru noslēdz uz pozitīvas nots Latvijas Florbola savienība

Ievai Bušmanei gūstot piecus vārtus, FK "Ķekava" florbolistes Latvijas virslīgas čempionāta pēdējā spēlē pagarinājumā pārspēja Igaunijas izlasi. Jau sestdien abiem Ķekavas dāmu klubiem paredzētas pirmās pusfināla spēles.

Ilgu laiku atliktajā Ķekavas un Igaunijas komandu spēlē mājinieces jau trešajā minūtē nonāca zaudētājās un pamatlaikā vadībā nebija ne reizi. Otrajā trešdaļā ķekavietēm bija arī triju vārtu deficīts (2:5), un vēl desmit minūtes līdz beigām viņas zaudēja 5:7. Atlikušajā laikā FK "Ķekava" florbolistēm tomēr izdevās panākt izlīdzinājumu, bet papildlaika trešajā minūtē Ieva Bušmane piekto reizi mačā ieraidīja bumbiņu Igaunijas izlases vārtos – 8:7.

No turnīra tabula viedokļa ne šai cīņai, ne plānotajai "Ķekavas Bulldogs" kluba un Igaunijas izlases spēlei gan nav būtiskas nozīmes. Igaunietes izslēgšanas turnīrā nepiedalās, bet pusfināla pāri jau kādu laiku ir zināmi – sestdien pirmās spēles sērijās līdz trim uzvarām aizvadīs FK "Ķekava" un pamatturnīra uzvarētājas Kocēnu "Rubene", kā arī "Ķekavas Bulldogs" un "NND Rīga" vienības.

Abi Ķekavas klubi noteikumiem neatbilstoša laukuma dēļ pirmās mājas spēles aizvadīs Lielvārdē.