02.03.2018 15:01

Siguldieši un rīdzinieki sadala galvenās balvas "Siguldas kausa" sacensībās snovbordā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldieši un rīdzinieki sadala galvenās balvas "Siguldas kausa" sacensībās snovbordā siguldassports.lv

No 1. līdz 4. martam Siguldas pilsētas trasē norisinās "Siguldas kausa" sacensības kalnu slēpošanā un snovbordā. Pasākumu ievadīja snovborda sacensības milzu slalomā. Trijās vecuma grupās šogad startēja 37 dalībnieki.

Augstāko vietu dāmu konkurencē jauniešu grupā izcīnīja Taiga Apšiniece no Rīgas, "master" grupā – Diāna Gredzena no Siguldas un "open" grupā – Paula Anna Vītola no Rīgas. Otrā "open" grupā bija Venija Amanta Ozola no Siguldas, bet trešā – siguldiete Marta Garā, pavēstīja rīkotāji.

Vīriešu konkurencē jauniešu grupā nepārspēts palika Matīss Zvaigzne no Siguldas, "master" grupā – Klāvs Čeže no Rīgas, "open" grupā – Andris Ablaževičs no Siguldas. Otrās vietas izcīnīja Niks Iesalnieks no Siguldas jauniešu grupā, Olafs Vītols no Rīgas "master" grupā un Emīls Klāvs Liepiņš no Rīgas "open" grupā, bet trešās – Raivis Lasmanis no Siguldas jauniešu grupā, Edgars Behmanis no Rīgas "master" grupā un Mārtiņš Ustinovs no Siguldas "open" grupā.

"Siguldas kausa" turpinājumā sestdien Pilsētas trasē norisināsies kalnu slēpošanas milzu slaloma sacensības, kas būs kvalifikācijas brauciens svētdien paredzētajam paralēlajam slalomam. Sestdien vakarā arī norisināsies nakts brauciens ar lapām, kalna karaļa un karalienes kronēšana, sacensību atklāšanas parāde, motociklu kalnā braukšanas šovs un citi pasākumi.