22.08.2012 11:42

Pirmais Siguldas kauss tiek rīdziniekiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmais Siguldas kauss tiek rīdziniekiem www.sigulda.lv

Siguldas pilsētas stadionā aizvadīts pirmais no četriem "Siguldas kausa 2012" izcīņas turnīriem futbolā, kurā piedalījās desmit 2005. gadā dzimušo puišu komandas.

 

 

Turnīra pirmajā dienā katra komanda aizvadīja pa trim spēlēm divās apakšgrupās, bet otrajā dienā – pēdējo apakšgrupas spēli, pusfinālus un maču par vietām turnīra tabulā.

Sacensību noslēgumā pirmās divas izcīnīja Rīgas komandas – jauniešu futbola centrs "Skonto" un turnīra galveno rīkotāju sporta kluba "Super Nova" pirmā komanda no Rīgas, informēja Siguldas pašvaldībā.

Tālākajās vietās ierindojās sporta kluba "Babīte" zēni, futbola klubs "Dinamo", Rēzeknes "Juniors", futbola skolas (FS) "Garkalne" pirmā komanda, "Super Nova"/Rīga-2, FS "Garkalne"-2, kā arī kluba "Super Nova" komandas no Siguldas un Inčukalna.

Turnīra dalībnieki ne tikai spēlēja futbolu, bet arī apmeklēja Turaidas pili, spēlēja boulingu "Elvi boulingā", aplūkoja Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi, ka arī atbalstīja Siguldas 2. līgas komandu spēlē pret futbola klubu "Priekuļi", kurā mājinieki uzveica pretiniekus ar rezultātu 6:1.

"Siguldas kausa 2012" izcīņu futbolā organizē sporta klubs "Super Nova" sadarbībā ar Baltijas bērnu futbola līgu un Siguldas novada pašvaldību. Līdz septembra vidum notiks līdzīgi turnīri vēl trīs vecuma grupās – 2004., 2006. un 2003. gadā dzimušiem zēniem.