22.08.2012 08:35

Jūrmalā būvēs jaunu sporta halli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Jūrmalas pašvaldība ieplānojusi Kauguros, Raiņa ielā 55, būvēt jaunu sporta halli, kas paredzēta Jūrmalas Valsts ģimnāzijas un sākumskolas "Atvase" skolēniem.

Jūrmalas dome izsludinājusi iepirkuma konkursu par tehniskā projekta izstrādi sporta zāles jaunbūvei un būvdarbu autoruzraudzību, paredzot, ka tehniskais projekts jāizstrādā sešu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas un projekta autoriem būs arī jāveic būvdarbu autoruzraudzība līdz objekta nodošanai ekspluatācijā, vēsta "Nozare.lv".


Projektētāju uzdevums būs izveidot daudzfunkcionālas sporta zāles projektu. Sporta spēļu zāle jāprojektē kā daudzfunkcionāla sporta arēna, kuru ar starpsienu vai aizkaru var sadalīt divos atsevišķos laukumos, lai katru laukumu varētu izmantot atsevišķi vienlaikus. Sporta zāles kopējā platība būs aptuveni 1700 kvadrātmetru, kurā jāparedz laukumi basketbola, volejbola un handbola sacensībām, kā arī jāparedz divi basketbola laukumi treniņu vajadzībām, kad zāle nodalīta ar starpsienu.

Daudzfunkcionālā zāle jāprojektē tā, lai būtu piemērota Latvijas Basketbola līgas sacensību organizēšanai, turklāt projekta gaitā jārod risinājums tribīnēm ar 800 skatītāju vietām, tās paredzot stacionāras vai transformējamas.

Projekta gaitā jārod risinājums daudzfunkcionālās sporta arēnas savienojumiem ar Jūrmalas Valsts ģimnāzijas ēku un sākumskolas "Atvase" ēku, kā arī nepieciešams izbūvēt piebraucamo ceļu un iebrauktuvi no Skolas un Kauņas ielām.

Teritorijas labiekārtošanas gaitā paredzēts izveidot automašīnu stāvvietas, velosipēdu novietnes, sētas teritoriju veidot iežogotu ar teritorijas apgaismojamu.

Piedāvājumi iepirkuma konkursā jāiesniedz personīgi Jūrmalas pilsētas domes Iepirkumu birojā, Jomas ielā 10, sekretārei vai atsūtot pa pastu līdz šā gada 5. oktobra plkst. 10, kad atklātā sanāksmē notiks pretendentu iesniegto piedāvājumu atvēršana.