20.08.2012 17:00

Sorokins un Ardava uzvar "TREK Philips" "MTB" maratonā Siguldā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sorokins un Ardava uzvar "TREK Philips" "MTB" maratonā Siguldā www.mtb-maratons.lv

Kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratonu seriāla pēdējā sestajā posmā Siguldas un Krimuldas apkārtnē elites grupas braucējiem bija jāveic 54 kilometri, tostarp kāpums gar Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi.

 

Visātrāk ar grūto un interesanto distanci galā tika Dmitrijs Sorokins no "Rietumu-Delfin" komandas. Viņš finišēja pēc divām stundām, 16 minūtēm un 33 sekundēm, par 21 sekundi apsteidzot Raivi Zīmeli ("TREK-Philips"). Trešo vietu ieņēma Lauris Purniņš, kurš mērķi sasniedza vēl 23 sekundes vēlāk.

"TREK Philips" MTB maratona kopvērtējumā, vērtējot piecus labākos no sešiem rezultātiem, pirmajā vietā ierindojās Matīss Preimanis ("Alpha Baltic/Unitymarath"). Aiz viņa Zīmelis un Purniņš.

Dāmu konkurencē pēdējā posmā pirmās trīs vietas izcīnīja kopvērtējuma uzvarētāja Lelde Ardava, kā arī Madara Fūrmane un Lija Laizāne.

32 km distancē pirmais finišēja Zigmārs Zučiks, kurš nodrošināja uzvaru arī kopvērtējumā, aiz viņa finišēja Guntis Šeflers un Armands Mivrenieks.

Notika arī bērnu velosacensības, kurās dažādās distancēs un vecuma grupās uzvarēja Bruno Binovskis, Toms Ustups, Nauris Stiprais, Rihards Radziņš un trīsgadīgā Grēta Amēlija Lipora.