18.01.2018 10:42

Babītes un Mārupes volejbolistes aizņem pirmās divas vietas Nacionālās līgas turnīra tabulā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes un Mārupes volejbolistes aizņem pirmās divas vietas Nacionālās līgas turnīra tabulā Latvijas Volejbola federācija

Izcīnot uzvaras kārtējās Nacionālās līgas spēlēs, turnīra tabulas pirmās divas vietas ieņēmušas Pierīgas dāmu volejbola komandas no sporta kluba "Babīte" un Mārupes sporta centra.

SK "Babīte" volejbolistes savās mājās Piņķos uzņēma Rīgas Volejbola skolas komandu un, cīņas gaitā atspēlējoties no zaudējuma divos setos, svinēja grūtu uzvaru 3:2 (-19, 22, -22, 17, 11) un punktu krājumu papildināja ar vēl diviem.

Savukārt Mārupes sporta centra volejbolistes savā laukumā sagādāja otro zaudējumu sezonā Latvijas Universitātes komandai, kas sezonas lielāko daļu bija turnīra tabulas galvgalā – 3:1 (-23, 21, 10, 22).

Šobrīd Nacionālās līgas turnīra tabulas pirmajā vietā ar 35 punktiem (12 uzvaras – 2 zaudējumi) ir SK "Babīte" volejbolistes, punkts mazāk ir mārupietēm (11-4), bet Latvijas Universitātes komanda noslīdējusi uz trešo vietu ar 32 punktiem (11-2). Ceturtajā vietā esošais volejbola klubs "Gulbene" līderēm zaudē jau 11 punktus.

Nacionālās līgas pamatturnīrs noslēgsies februāra vidū, un astoņas labākās komandas turpinās cīņas par medaļām izslēgšanas turnīrā.