03.01.2018 13:41

Sestdien startēs otrā Salaspils "Hat" līga frisbijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sestdien startēs otrā Salaspils "Hat" līga frisbijā Salaspils frisbija klubs

Sestdien Salaspils sporta namā risināsies Salaspils "Hat" līgas pirmais posms, kurā piedalīties aicināts ikviens frisbija interesents. Salaspils "Hat" līgā paredzēti četri posmi, un katrā no tiem spēlētāji būs sadalīti dažādās komandās, pavēstīja Salaspils frisbija klubā.

Kā jau ierasts "Hat" turnīros, arī šajā spēlētāji piesakās individuāli, bet komandas biedrus uzzina tikai sacensības dienā pēc pieteikšanās. Katrā posmā komandas tiks sadalītas no jauna, tādējādi spēlētāji gūs lielāku pieredzi, spēlējot ar vairāk dažādiem spēlētājiem, kā arī šāda sistēma ļaus noteikt, kurš spēlētājs tiešām ir labākais un spēj uzvarēt, spēlējot komandā ar ikvienu.

Salaspils "Hat" līga ir izcila iespēja jaunajiem spēlētājiem, kuri vēl nav guvuši lielu spēļu pieredzi, kā arī tiem, kuru klubi un komandas nepiedalās regulārās sacensībās.

Dalības maksa sacensībās ir simboliski 10 eiro visiem četriem posmiem vai arī 3 eiro par individuālu posmu. Nepilngadīgajiem spēlētājiem dalības maksu sedz Salaspils frisbija klubs. Pieteikties sacensībām var, aizpildot pieteikuma formu. Spēlētājiem, kas ieradīsies iepriekš nepieteikušies, tiks piestādīta papildus eiro maksa.

Katrs posms būs četras stundas garš, bet konkrēta izspēles kārtība tiks paziņota tikai pēc dalībnieku pieteikšanās, kad būs zināms precīzs spēlētāju un komandu skaits. Visas sacensības norisināsies Salaspils sporta namā. Dalībniekiem jāierodas ar baltu un melnu kreklu.

Sacensību kalendārs: 6. janvārī plkst. 15.00-19.00, 16. februārī plkst. 18.00-22.00, 10. martā plkst. 18.00-22.00 un 31. martā plkst. 18.00-22.00. Sezonas beigās tiks apbalvoti katras kategorijas labākie dalībnieki. Kopvērtējuma noteikšanai tiks izmantoti trīs labākie posmu rezultāti.