16.08.2012 18:24

Ādažu un Ķekavas florbolisti startējuši prestižā turnīrā Prāgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu un Ķekavas florbolisti startējuši prestižā turnīrā Prāgā arhīvs

Tradicionālajā "Czech Open" turnīrā, kas jau 20. reizi notiek Čehijas galvaspilsētā, vairāk nekā 250 komandu vidū ir arī divi Pierīgas klubi.

 

Latvijas čempionāta pašreizējie sudraba laureāti florbols klubs (FK) "Ķekava" un pirmās līgas čempioni FK "Ādaži" spēlē populārākajā vīru B grupā, kurai pieteikušās 130 vienības. Spēles rit 2x15 minūtes (nevis 3x20, kā ierasts florbolā).

Ķekavieši ceturtdien apakšgrupas pirmajās spēlēs pārliecinoši ar 8:3 pieveica Čehijas komandu "Sanasport Gullivers" un ar 7:2 "Fanatic Moose" no Šveices. Abos mačos pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Gints Klēģers.

Piektdien no rīta Ķekavas florbolisti apakšgrupas pēdējā cīņā mērosies spēkiem ar vēl vienu Čehijas klubu "SKP Olympia Kutna Hora".

Savukārt florbola klubs "Ādaži" turnīru Prāgā sācis ar zaudējumu 0:3 mājinieku komandai "FbC Sokol Rokycany". Ādažniekiem apakšgrupā vēl būs jātiekas ar Šveices "Unihockey Appnezell" un Čehijas "FBC Lieberec".

Izslēgšanas turnīram kvalificēsies visi priekšsacīkšu dalībnieki, taču pirmo divu vietu ieguvēji "play off" mačus varēs sākt uzreiz ar otro kārtu. Pavisam "Czech Open" piedalās deviņas Latvijas florbola komandas.