22.12.2017 19:42

Stopiņu komandas spēlētāja atzīta par Latvijas gada labāko handbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu komandas spēlētāja atzīta par Latvijas gada labāko handbolisti Sandra Škutāne

Par 2017. gada Latvijas labāko handbolisti Latvijas Handbola federācijas (LHF) sacensību komisija atzinusi Ivitu Asari no pēdējo divu sezonu Latvijas čempionvienības un LHF prezidenta kausa ieguvējas Stopiņu novada handbola komandas.

Šopavasar I. Asare bija viena no nozīmīgākajām spēlētājām Stopiņu komandas rindās, Latvijas čempionāta finālsērijā trijās spēlēs gūstot 23 vārtus. Asare kļuva arī par 2016./2017. gada sezonas rezultatīvāko spēlētāju, 25 spēlēs izceļoties 202 reizes.

Iepriekšējos trīs gadus pēc kārtas par Latvijas labāko handbolisti tika atzīta Laura Ņeverovska no "REIR Dobele" vienības, bet 2013.gadā šo titulu izpelnījās Stopiņu NHK spēlētāja Elita Ekkerte.

Par Latvijas labāko handbolistu jau ceturto gadu pēc kārtas atzīts Dainis Krištopāns, kas kopš vasaras pārstāv EHF Čempionu līgas uzvarētāju Skopjes "Vardar" (līdz tam – Brestas "Meshkov"),

Latvijas Handbola federācijā informēja, ka Latvijas labākie handbolisti tiks apbalvoti Rīgas domes kausa laikā, 28. decembrī, pirms Latvijas un Igaunijas nacionālo izlašu spēles.