15.08.2012 16:19

Salaspils kluba futbolistam vārtu guvums Latvijas U-19 izlases sastāvā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
No kreisās: Dāvis Ošs un Ēriks Melbārdis ar Baltikas kausu No kreisās: Dāvis Ošs un Ēriks Melbārdis ar Baltikas kausu FS "Metta"

Futbola skolas "Metta"-2/Salaspils komandas aizsargs Ēriks Melbārdis atzīmējies ar rezultatīvu sitienu pārbaudes spēlē pret Poliju.

Latvijas U-19 futbola izlase aizvadījusi divas pārbaudes spēles ar vienaudžiem no Polijas, gatavojoties oktobrī paredzētajiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačiem.

Valstsvienības galvenais treneris Vladimirs Babičevs uz komandu bija izsaucis arī divus pirmās līgas vienības "Metta"-2/Salaspils spēlētājus – vārtsargu Dāvi Ošu un aizsargu Ēriku Melbārdi, kuri Latvijas izlasei jūlija sākumā palīdzēja uzvarēt Baltijas kausa izcīņā.

Abās spēlēs izbraukumā Latvijas jaunie futbolisti piedzīvoja pēc scenārija krasi atšķirīgus zaudējumus – 3:4 un 1:8. Pirmajā cīņā Melbārdis guvis vienus vārtus.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas U-19 izlase tiksies ar Francijas, Portugāles un Izraēlas vienaudžiem. Apakšgrupas turnīrs notiks laika posmā no 11. līdz 16. oktobrim Portugālē.