06.12.2017 14:46

Rīgas telpu futbola čempionātā Pierīgas klubiem gan uzvaras, gan zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas telpu futbola čempionātā Pierīgas klubiem gan uzvaras, gan zaudējumi Rīgas Futbola federācija

Rīgas telpu futbola čempionāta trijās līgās mainīgām sekmēm turpina spēlēt vairāku Pierīgas novadu komandas no Olaines, Ķekavas, Baldones, Stopiņiem un Ropažiem.

Elites līgā Olaines komanda nospēlēja neizšķirti 3:3 ar vienu no līdervienībām "Bettend.com". Olainieši spēles gaitā izvirzījās vadībā 2:0, vēlāk nokļuva zaudētājos, tomēr panāca izlīdzinājumu. Tabulā Olaines futbolisti ar 13 punktiem astoņās spēlēs dala 4.-5. vietu, no līderiem "Jako Sport&Graanul Pellets" atpaliekot par pieciem punktiem.

Izaicinājuma līgas C grupā divas spēles sekmīgi aizvadījis Ķekavas novada futbola klubs – vispirms ar 7:2 tika apspēlēts futbola klubs "Laikmets" (pa diviem vārtiem guva Ņikita Žarovs un Pāvels Matovičs), bet dažas dienas vēlāk Baložu vidusskolā ķekavieši ar 6:5 pārspēja futbola klubu "Partizāns" (Ņikitam Žarovam četri precīzi raidījumi). C grupas tabulā Ķekavas novada pārstāvji ieņem trešo vietu – 14 punkti 10 mačos.

B grupā zaudējumu sēriju nekādi nespēj pārtraukt Baldones futbolisti, kuri pēdējās divās spēlēs savās mājās kapitulēja OSK "Ostnieks"/"Marshal FC" vienībai 1:6 un "Raita" komandai 2:9. Baldonieši šosezon zaudējuši visās deviņās līdzšinējās spēlēs.

Visbeidzot Alternatīvajā līgā FK "Stopiņi"/LAS futbolisti pēdējā mačā ar 7:3 uzvarēja "Trilines" komandu, bet Ropažu komanda ar minimālu starpību 0:1 piekāpās "FC Oris" futbolistiem. Tabulā pēc četrām kārtām Stopiņu klubam ir 10 punkti un otrā pozīcija, bet ropažniekiem septiņi punkti un ceturtā vieta.