03.12.2017 19:56

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti cieš zaudējumus pagarinājumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas un Ķekavas florbolisti cieš zaudējumus pagarinājumā www.floorball.org

Zaudējumus papildlaikā nedēļas nogalē piedzīvojušas abas Latvijas florbola virslīgā spēlējošās Pierīgas komandas. "Betsafe"/Ulbrokas florbolisti nopelnīja tikai vienu punktu spēlē Bauskā, bet "Ķekava" – mājas mačā pret Liepājas "Kurši/Ekovalis" vienību.

Latvijas čempioni no Ulbrokas cieta zaudējumu jau otrajā spēlē pēc kārtas. Cīņā pret FK "Bauska" florbolistiem pārmaiņus vadībā izvirzījās abas komandas, trešās trešdaļas sākumā rezultāts bija 7:5 viesu labā, taču pamatlaika beigās tieši Ulbrokas klubam nācās pacīnīties par izlīdzinājumu (bija arī 7:8). Pagarinājuma otrajā minūtē veiksmīgi tomēr izrādījās baušķenieki – 8:9 (Aināram Juškēvičam 3+1, Kasparam Šķēlam 2+4, Rolandam Kovaļevskim 2+2).

Neveiksmi pret tabulā zemāk esošu komandu – "Kurši/Ekovalis" – piedzīvoja arī "Ķekavas" florbolisti. Trešā perioda sākumā viņi vēl bija vadībā 5:2, taču šo pārsvaru nenosargāja un papildlaikā zaudēja izšķirošos vārtus – 7:8 (Henrijam Uzraugam 2+0, Klāvam Jansonam 1+2).

"Betsafe"/Ulbroka tabulā saglabā pārliecinošu otro vietu (33 punkti 14 spēlēs), taču no līderiem "Lievārdes/FatPipe" atpaliek jau par pieciem punktiem. Zaudējums pēdējā mačā tomēr nav liedzis "Ķekavai" pakāpties uz sesto pozīciju (18 punkti 12 spēlēs).


Latvijas pirmās līgas turnīrā savstarpējo spēli sestdien aizvadīja divas Pierīgas komandas – FBK "SĀC" Saulkrastos uzņēma "Ķekavas Bulldogs" komandu. Otrās trešdaļas beigās un trešās sākumā guvuši četrus vārtus pēc kārtas, uzvaru 7:4 svinēja laukuma saimnieki (Alvim Dālem 2+2, Tomam Dālem 2+1; Kristeram Stelmakam 2+0). "Buldogiem" šī bija devītā neveiksme pēc kārtas, bet jau desmito zaudējumu sezonā piedzīvoja florbola klubs "Saulkalne", kas Salaspilī ar 2:4 piekāpās LU/FS "Masters" vienībai.

Pirmās līgas Austrumu grupā FBK "SĀC" ir 24 punkti 13 spēlēs un ceturtā vieta tabulā, sestajā vietā ir "Saulkalne" (9 p.). Rietumu grupā sestajā pozīcijā ir "RSU/Babīte" (7 p.) un pēdējā septītajā vietā "Ķekavas Bulldogs" (0 p.).

Līderpozīcijas Latvijas otrās līgas Austrumu grupas tabulā zaudējuši Inčukalna kluba "Coyote" florbolisti. Pēdējā spēlē viņi ar 8:10 piekāpās "Liepupes" komandai, kaut arī pirmajā trešdaļā bija izvirzījušies vadībā 4:1 (Jānim Levanovičam 3+1, Ģirtam Osītim 2+0). Pa 27 punktiem tabulā nu ir "Coyote" florbolistiem un "Kalsnavai", taču inčukalnieši aizvadījuši par divām spēlēm vairāk.