30.11.2017 13:34

Babītes volejbolistes iekļuvušas Latvijas kausa izcīņas finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes iekļuvušas Latvijas kausa izcīņas finālā SK "Babīte"

Sporta kluba "Babīte" dāmu volejbola komanda iekļuvusi Latvijas kausa izcīņas finālā un 16. decembrī izšķirošajā spēlē pret Murjāņu sporta ģimnāzijas volejbolistēm cīnīsies par trofeju, ko savā īpašumā ieguva pirms gada.

Pusfinālā Babītes volejbolistes divu dienu laikā divreiz pieveica Rīgas Volejbola skolas komandu – 3:0 (18, 23, 17) un 3:1 (10, 22, -21, 15). Finālā SK "Babīte" pretinieces būs MSĢ volejbolistes, kuras pusfinālā divu spēļu summā diezgan negaidīti pārspēja pašreizējo Latvijas čempionvienību no Rīgas Stradiņa universitātes/Minusas volejbola skolas – 1:3 un 3:0.

Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā Babītes komanda izcīnīja Latvijas kausu, finālā trijos setos pārspējot RSU/MVS komandu, bet Latvijas čempionāta finālā studentes konkurentēm revanšējās.

Tostarp piekto uzvaru sezonas septiņās spēlēs trešdien Nacionālās līgas turnīrā izcīnīja Mārupes sporta centra volejbolistes. Viņas ar 3:1 (18, 16, -21, 11) pieveica jau pieminēto RSU/MVS vienību, kurai šis bija astotais zaudējums pēc kārtas.

Nacionālās līgas turnīra tabulā mārupietes ar 15 punktiem pakāpušās uz trešo vietu. SK "Babīte", kas aizvadījusi divas spēles mazāk (4-1 un 12 punkti), pagaidām ir piektajā pozīcijā, bet līderes ar 26 punktiem (9-0) ir Latvijas Universitātes volejbolistes.

2. decembrī no plkst. 10.00 Babītes sporta kompleksā Piņķos notiks Nacionālās volejbola līgas kārtējā sabraukuma spēles dāmu komandām. No rīta divas spēles aizvadīs laukuma saimnieces SK "Babīte" volejbolistes – 10.00 pret OC "Limbaži"/"Zeltaleja" komandu un 11.30 pret Liepājas sporta spēļu skolas volejbolistēm.