29.11.2017 10:10

FK "Ķekava" bez izlases spēlētājām pieveic virslīgas jaunpienācējas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" bez izlases spēlētājām pieveic virslīgas jaunpienācējas www.floorball.org

Latvijas dāmu florbola čempionātā pie trešā panākuma sezonas astoņās spēlēs tikušas FK "Ķekava" florbolistes, kuras otrdien vakarā savās mājās ar 7:4 pārspēja virslīgas debitantes no Cēsu kluba "Lekrings".

Pirmajā trešdaļā ķekavietes četras reizes ieraidīja bumbiņu pretinieču vārtos. Otrajā periodā viešņām izdevās vienus vārtus atgūt, taču laukuma saimnieces atbildēja ar vēl trim precīziem metieniem, un jau 7:1. Atlikušajā laikā "Lekrings" florbolistes gan guva trīs vārtus, taču no zaudējumu izvairīties nespēja.

FK "Ķekava" sastāvā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Agnese Broliša, bet par labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Jogita Gindra, kura atvairīja 27 pretinieču metienus.

Jāpiezīmē, ka spēli ķekavietes aizvadīja bez trim Latvijas florbola valstsvienības spēlētājām, kuras šīs nedēļas nogalē Bratislavā piedalīsies pasaules čempionāta finālturnīrā. FK "Ķekava" izlasē pārstāvēs vārtsardze Kristīne Kirilova, aizsardze Gundega Vancāne un uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa.

Pēc otrdienas panākuma virslīgas turnīra tabulā FK "Ķekava" panākusi novadnieces "Ķekavas Bulldogs" kluba florbolistes – abām komandām ir pa deviņiem punktiem, taču "buldodzēm" vēl spēle rezervē. Līderes ar 21 punkti ir Kocēnu "Rubene".