23.11.2017 10:32

Mārupes volejbolistes Nacionālajā līgā izcīna ceturto uzvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes volejbolistes Nacionālajā līgā izcīna ceturto uzvaru Mārupes sporta centrs

Nacionālās volejbola līgas čempiones Mārupes sporta centra volejbolistes izcīnījušas ceturto uzvaru, trešdien savās mājās sīvā cīņā pārspējot turnīra vicelīderi volejbola klubu "Gulbene".

Pirmajos trijos setos uzvarētājas tika noskaidrotas tikai pašā seta galotnē – pirmajā un otrajā maķenīt veiksmīgākas bija mārupietes (28:26, 26:24), bet trešajā vinnēja viešņas (25:27). Toties ceturtajā Mārupes volejbolistes jau bija krietni pārākas (25:16) un svinēja uzvaru 3:1.

Ar četrām uzvarām sešās spēlēs un 12 punktiem Mārupes sporta centra komanda Nacionālās līgas turnīra tabulā pakāpusies uz ceturto vietu un panākusi sporta kluba "Babīte" volejbolistes, kuras gan aizvadījušas vienu spēli mazāk (4-1 un 12 p.). Pirmās divas vietas ieņem Latvijas Universitāte (7-0 un 20 p.) un VK "Gulbene" (6-4 un 16 p.).

Nākamo spēli Nacionālajā līgā Mārupes volejbolistes aizvadīs 29. novembrī savās mājās pret Rīgas Stradiņa universitātes / Minusas volejbola skolas komandu. Savukārt SK "Babīte" 28. un 29. novembrī aizvadīs divas Latvijas kausa izcīņas spēles pret Rīgas Volejbola skolas audzēknēm.