22.11.2017 14:15

Pierīgas telpu futbola klubi turpina cīņas Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas telpu futbola klubi turpina cīņas Rīgas čempionātā Rīgas Futbola federācija

Rīgas telpu futbola čempionātā, kas risinās trijās līgās, mainīgām sekmēm turpina spēlēt vairāku Pierīgas novadu komandas. Tiesa, atbilstoši turnīra nolikumam, tikai baldonieši un ķekavieši izmanto iespēju mājas spēles aizvadīt "savās sienās".

Elites līgā uzvaras pēdējās spēlēs izcīnījuši Olaines futbolisti (att.), un pēc aizvadītām sešām kārtām viņi ar deviņiem punktiem turnīra tabulā pakāpušies uz ceturto pozīciju. Pēdējā mačā, Ruslanam Medvedinam gūstot divus vārtus, olainieši ar 5:2 pārspēja "FC Inter Star" vienību.

Izaicinājuma līgā Ķekavas novada futbola klubs divreiz divu dienu laikā sacentās ar "Husky"/LSPA telpu futbola komandu, un katra vienība guva pa vienai uzvarai. Baložu vidusskolas sporta zālē Ķekavas klubs svinēja uzvaru 6:3 (pa diviem vārtiem guva Ņikita Žarovs un Jevgeņijs Jeroha), bet dienu vēlāk Rīgā pretinieki revanšējās 5:2. C grupā Ķekavas novads ieņem ceturto vietu – astoņi punkti septiņās spēlēs.

Krietni bēdīgāk B grupā klājas Baldones futbolistiem, kuru zaudējumu sērija kopš sezonas sākuma sasniegusi jau septiņas spēles. Pēdējos divus mačos baldonieši savās mājās ar 3:4 piekāpās "TUC/Ropaži" komandai un ar 1:4 "Eurologi/GiftPrint.lv" futbolistiem.

Toties pēc ranga trešajā spēcīgākajā – Alternatīvajā – līgā, kur, tāpat kā Elites līgā, cīņas rit ar vienas dienas sabraukumiem Rīgā, visai sekmīgi spēlē FK "Stopiņi"/LAS un Ropažu futbolisti. Pirmajās trijās kārtās abi svinēja pa divām uzvarām, pa reizei nospēlēja neizšķirti un turnīra tabulā ar septiņiem punktiem dala 3.-4. vietu.

Jāatgādina arī, ka vairākās Pierīgas sporta zālēs – Saulkrastos, Salaspilī un Spuņciemā – regulāri notiek Latvijas Telpu futbola asociācijas " (att.)" virslīgas un pirmās līgas spēles ar valsts labāko klubu piedalīšanos.