20.11.2017 13:49

Ķekavas "buldodzes" zaudē čempionēm un novadniecēm, Saulkrastu florbolisti pārspēj Babīti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "buldodzes" zaudē čempionēm un novadniecēm, Saulkrastu florbolisti pārspēj Babīti Latvijas Florbola savienība

Nedēļas nogalē vairākās Latvijas florbola līgās svētku brīvdienu nebija – kārtējās spēles aizvadīja arī Pierīgas komandas no Ķekavas, Babītes, Saulkrastiem, Saulkalnes un Carnikavas.

Dāmu virslīgas čempionāta spēlē "Ķekavas Bulldogs" svētdien izbraukumā ar 4:8 piekāpās valsts čempionēm un sezonas līderēm Kocēnu "Rubenes" florbolistēm. Izšķirošie notikumi risinājās otrās trešdaļas pēdējās sešās minūtēs, kad uz pieciem precīziem mājinieču metieniem ķekavietes spēja atbildēt tikai ar vienu, nonākot zaudētājās 3:7. "Buldodžu" sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Anna Ankudinova.

Pirmdien "buldodzes" aizvadīja sezonas otro savstarpējo spēli ar novadniecēm, FK "Ķekava" florbolistēm, kurām šoreiz izdevās revanšēties 4:3. Pēc divām trešdaļām "Ķekavas Bulldogs" vēl bija vadībā 3:2, taču pēdējās 20 minūtēs bumbiņa divreiz ielidoja viņu vārtos. Uzvarētājām trīs vārtus, arī abus pēdējos, iemeta Laura Skujevska.

Turnīra tabulā "Ķekavas Bulldogs" ar 9 punktiem 7 spēlēs ir ceturtajā vietā, bet vienu pozīciju zemāk ir FK "Ķekava" (6 p., 7 sp.).


Latvijas pirmās līgas turnīrā vīriem svētdien Spuņciemā savā starpā tikās divas Pierīgas komandas – "RSU/Babīte" un FK "SĀC". Sezonas rangā zemāk esošajiem Babītes florbolistiem pamatlaikā vairākas reizes bija divu vārtu pārsvars (2:0, 4:2, 5:3), taču Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas apvienotā komanda 27 sekundes līdz beigām pamanījās izlīdzināt rezultātu un pēcspēles metienu sērijā svinēja uzvaru 6:5.

Astoto zaudējumu sezonas desmit spēlēs sestdien piedzīvoja florbola klubs "Saulkalne", kas otrā perioda vidū pamanījās ielaist trīs vārtus 45 sekunžu laikā un viesos ar 6:10 piekāpās FK "Kuldīga" florbolistiem. Ar hettriku Salaspils novada komandas sastāvā izcēlās Patriks Brieže.

Visbeidzot Rīgas čempionātā FK "Carnikava" izbraukumā ar 7:8 pagarinājumā zaudēja "BRGD" vienībai. Spēles gaitā carnikaviešiem bija divu vārtu pārsvars (5:3), bet no zaudējuma pamatlaikā viņi izglābās divas sekundes pirms beigām.

Turnīra tabulā Saulkalnes komanda ir ceturtajā, FK "Carnikava" astotajā un FK "IKšķile" devītajā pozīcijā 13 klubu konkurencē.