19.11.2017 18:27

Stopiņu handbolistes Dobelē piedzīvo pirmo zaudējumu šosezon

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistes Dobelē piedzīvo pirmo zaudējumu šosezon Latvijas Handbola federācija

Pagājušās sezonas Latvijas handbola čempionāta finālistu "REIR Dobele" un Stopiņu NHK dāmu komandu otrajā savstarpējā spēlē dobelnieces svētdien revanšējās par zaudējumu pirmajā aplī un sagādāja čempionēm pirmo zaudējumu sezonā.

Pirmajā puslaikā komandas pārmaiņus uzņēmās vadību, taču pēdējās piecas minūtes labāk nospēlēja dobelnieces, kuras no 9:11 panāca 15:12. Ofensīvu laukuma saimnieces turpināja arī pēc pārtraukuma, un pēc nospēlētam 11 minūtēm viņus pārsvars jau pārsniedza desmit vārtus – 27:16.

Ar četriem precīziem raidījumiem pēc kārtas Stopiņu handbolistes metās atspēlēties, taču viņu centieni ātri tika piebremzēti, un arī pašu viešņu metienu neierasti zemā realizācija neļāva cerēt uz ko vairāk – 24:33.

Rezultatīvākā ar 10 goliem Stopiņu NHK sastāvā bija Elza Seržante, taču vēl 11 viņas raidījumi mērķi nesasniedza. Piecus vārtus guva Ivita Asare, pa trim – Annija Ozoliņa un Lana Nikolajeva.

Par spīti zaudējumam Stopiņu handbolistes saglabā pirmo vietu turnīra tabulā – 14 punkti astoņās spēlēs. Tikpat punktu ir arī Jēkabpils sporta skolas komandai, kas gan aizvadījusi vienu spēli vairāk. "REIR Dobele" ar 12 punktiem ir trešajā pozīcijā, bet piektās ar sešiem punktiem astoņos mačos ir Salaspils sporta skolas handbolistes.