17.11.2017 11:20

Inčukalna "koijoti" turpina "kost" pretiniekiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna "koijoti" turpina "kost" pretiniekiem SK "Coyote"

Devīto uzvaru sezonas desmit spēlēs Latvijas florbola otrās līgas turnīrā izcīnījuši Inčukalna sporta kluba "Coyote" florbolisti, kuri līdz ar to nostiprinājušies Austrumu grupas turnīra tabulas līderpozīcijās.

Ceturtdien "koijoti" savās mājās uzņēma "Aizkraukle/Koknese" komandas spēlētājus un rezultatīvā cīņā svinēja uzvaru 12:10. Izšķirošie notikumi risinājās pamatlaika pēdējās desmit minūtēs, kad mājinieki no sev nelabvēlīgā rezultāta 8:9 spēja panākt 12:9.

Ar pieciem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli SK "Coyote" rindās izcēlās Latvijas otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs Jānis Levanovičs, kurš sezonas 10 spēlēs savācis 51 rezultativitātes punktu (34+17).

Austrumu zonas turnīra tabulā "Coyote" florbolistiem nu ir 27 punkti, un viņi par sešiem punktiem apsteidz tuvākos sekotājus florbola klubu "Kalsnava", kam gan ir divas spēles rezervē.

Divi mači ar Pierīgas florbola klubu piedalīšanos aizvadīti Rīgas čempionātā – FK "Ikšķile" viesos ar 5:9 piekāpās Jelgavas novada kluba "JeNo" otrajai komandai, bet Saulkalnes florbolisti ar 4:3 pārspēja "Rīgas florbola blici".

Turnīra tabulā 13 komandu konkurencē Saulkalne ieņem trešo, FK "Carnikava" astoto un FK "Ikšķile" devīto vietu.