08.11.2017 10:04

Ulbrokas un Salaspils handbola klubi pēc zaudējumiem atkrīt uz turnīra tabulas beigām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas un Salaspils handbola klubi pēc zaudējumiem atkrīt uz turnīra tabulas beigām twitter.com/Spils_handbols

Zaudējumus kārtējās Latvijas handbola pirmās līgas čempionāta spēlēs piedzīvojušas abas Pierīgas komandas – "Salaspils/Mērnieks ZM" un Ulbrokas sporta klubs. Turnīra tabulā tās nu ieņem divas pēdējās vietas.

Salaspils handbolisti otrdien savā laukumā uzņēma "Celtnieks Rīga-2" vienību, jau pirmajās minūtēs nonāca zaudētājos, taču tālāk par 4-5 vārtu starpību pretiniekiem ilgu laiku aizbēgt neļāva. Vēl 11 minūtes līdz beigām situācija nebija kritiska (18:23), taču atlikušajā laikā mājinieki netrāpīja nevienu metienu un beigās piedzīvoja itin smagu zaudējumu 18:30.

Salaspils komandas labā Žanis Malahovs guva septiņus un Ivars Bricis piecus vārtus. Salaspiliešiem šis bija ceturtais zaudējums piecās spēlēs, bet rīdziniekiem – ceturtā uzvara, pēc kuras viņi kļuvuši par turnīra līderiem.

Ulbrokas sporta kluba handbolisti izbraukumā pie Ogres novada sporta centra vienības pirmajā puslaikā ielaida septiņus vārtus pēc kārtas un nonāca zaudētājos 3:9. Turpinājumā viesi lēnām starpību deldēja, un otrā puslaika sākumā bija vairs tikai 15:17. Taču nākamo desmit minūšu laikā ulbrokiešiem gadījās vēl viena "bedre" 2:7, pēc kuras atspēlēties jau bija ar vēlu – 25:35.

Astoņus vārtus Ulbrokas kluba labā guva Mareks Koroļkovs, piecus – Viktors Fadejevs, pa četriem – Andris Vītols un Ralfs Ozoliņš. Komandai pēc aizvadītām četrām spēlēm ir divi punkti un septītā vieta tabulā. Tikpat punktu ir arī sestajā pozīcijā esošajiem "Jūrmalas sports-2" handbolistiem, pret kuriem Ulbrokas klubam paredzēta nākamā spēle svētdien savās mājās.