07.11.2017 21:07

Vidzemes sporta skolu divcīņā Siguldas basketbolisti piekāpjas cēsniekiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vidzemes sporta skolu divcīņā Siguldas basketbolisti piekāpjas cēsniekiem arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā ceturto zaudējumu piecās spēlēs piedzīvojuši debitanti Siguldas sporta skolas basketbolisti. Otrdien savās mājās viņi piekāpās "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas komandai.

Pirmās ceturtdaļas vidū Cēsu basketbolisti veica strauju 12:0 izrāvienu un sasniedza 11 punktu pārsvaru, ko vēl līdz spēles pirmā posma beigām palielināja līdz 15 (12:27). Pēc īsā pārtraukuma mazrezultatīvā cīņā mazliet labāk klājās siguldiešiem – vienubrīd viņi starpību samazināja līdz septiņiem punktiem, bet pirmais puslaiks noslēdzās 34:43.

Trešās ceturtdaļas sākumā mājinieki pievilka arī līdz "mīnus seši" (39:45), taču tas arī bija lielākais, ko izdevās paveikt Siguldas sporta skolas basketbolistiem. Jau dažas minūtes vēlāk cēsnieki bija atjaunojuši solīdu pārsvaru (41:56) un uzvaru no rokām vairs neizlaida – 62:83.

Laukuma saimnieku labā Roberts Bērze guva 17 punktus un Daniels Iļjins 11 punktus.

LBL3 C apakšgrupā "Dārznieks"/Cēsu sporta skola ar četriem panākumiem piecās spēlēs ieņem otro vietu, bet Siguldas sporta skola ar vienu uzvaru ir priekšpēdējā piektajā vietā un riskē neiekļūt starp trim labākajām komandām, kas otrajā posmā veidos deviņu labāko klubu grupu, vienlaikus praktiski garantējot vietu izslēgšanas turnīrā.