21.10.2017 12:58

Ulbrokas florbolistu ceļš pretī "Euro Floorball Cup" apstājas pusfinālā (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolistu ceļš pretī "Euro Floorball Cup" apstājas pusfinālā (papildināta) www.floorball.org

Latvijas čempioniem "Betsafe"/Ulbrokas florbolistiem nav izdevies iekļūt Valmierā notiekošā Eiropas otrā prestižākā klubu turnīra "EuroFloorballCup" finālā. Piektdien pusfinālā viņi pagarinājumā piekāpās florbola klubam "Valmiera".

Pusfinālu maču, kurā tikās šobrīd Latvijas virslīgas pirmais un trešais spēcīgākais klubs, daudz aktīvāk sāka mājinieki valmierieši un likumsakarīgi izvirzījās vadībā 2:0. Taču pirmās trešdaļas pēdējā pusotrā minūtē vispirms Kaspars Šķēls ar negaidītu patālu metienu samazināja starpību līdz minimumam, bet drīz pēc tam Edžus Ceriņš, izlauzies starp diviem pretinieku aizsargiem, kritienā skaisti raidīja bumbiņu vārtos – 2:2.

Otrajā trešdaļā FBK "Valmiera" vēlreiz iekrāja divu vārtu pārsvaru. Šoreiz līdz pārtraukumam "Betsafe"/Ulbroka to likvidēt gan nespēja, toties paveica to trešā perioda pirmajās sešās minūtēs pēc Rolanda Kovaļevska un veterāna Aināra Juškēviča metieniem – 4:4.

Pusfināla uzvarētājus un fināla dalībniekus nācās noskaidrot papildlaikā, un devītās minūtes sākumā uzvaru "Valmierai" nesošos vārtus guva Aigars Belasovs – 5:4. "EuroFloorballCup" spēles pa trešo vietu nav paredzētas, līdz ar to "Betsafe"/Ulbrokas florbolistiem turnīrs ir beidzies.

Sestdien spēlē par piekto vietu dāmu turnīrā FK "Ķekava" florbolistes ar 3:2 pārspēja Spānijas vienību "CDE El Valle". Vārtus guva Gundega Vancāne, Laura Skujevska un Elīza Elizabete Bērziņa.

(papildināta ar FK "Ķekava" spēles rezultātu)