18.10.2017 12:01

Ropažu novada šautriņu metēji nosargā Pierīgas čempionu titulu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novada šautriņu metēji nosargā Pierīgas čempionu titulu Evita Eglāja, Ropažu sporta centrs

Jau sesto gadu pēc kārtas par Pierīgas novadu sporta spēļu šautriņu mešanas sacensību uzvarētājiem kļuvuši Ropažu novada pārstāvji. Svinot trīs uzvaras un piedzīvojot vienu zaudējumu, viņi izcīnīja pirmo vietu Saulkrastu sporta centrā notikušajās sacensībās.

Turnīram spēlē "Krikets", kas aizritēja pēc viena apļa sistēmas, bija pieteikušās sešas Pierīgas novadu komandas. Kā ierasts, komandu sastāvos bija četri dalībnieki (no tiem vismaz vienai bija jābūt dāmai), un katra cīņa ritēja līdz divām uzvarētām spēlēm.

Ropažu novada komanda ar 2:0 pārspēja Babītes, Mālpils un Sējas novada komandas, ar 2:1 Krimuldu un vienīgo zaudējumu 0:2 – tieši tāpat kā pirms gada – piedzīvoja pret mājiniekiem saulkrastiešiem.

Cīņā par otro vietu vienāds punktu skaits bija uzreiz trim komandām, kurām bija pa trim uzvarām un diviem zaudējumiem. Rēķinot savstarpējo spēļu rezultātus, otro vietu ieguva Krimuldas novada šautriņu metēji, trešo – Babītes novads un ceturto – Saulkrasti. Piekto vietu ieņēma Sējas novada komanda un sesto – Mālpils novads.