13.10.2017 16:56

Latvijas badmintona izlasei 32. vieta pasaules junioru čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas badmintona izlasei 32. vieta pasaules junioru čempionātā Latvijas Badmintona federācija

Siguldas badmintona kluba dalībnieku Liānas Lencēvičas un Arda Daniela Bedrīša pārstāvēta Latvijas junioru izlase ierindojusies 32. vietā 44 komandu konkurencē Indonēzijā notiekošajā pasaules junioru čempionātā.

Grupu turnīrā Latvijas badmintonisti ar 2:3 piekāpās Makao, ar 1:4 Anglijai, ar 0:5 Japānai un ar 5:0 pieveica Gruziju, ierindojoties ceturtajā vietā un izslēgšanas turnīrā turpinot cīņu par 25. vietu. Diemžēl panākums pār Gruzijas badmintonistiem latviešiem tā arī palika pēdējais – sekoja neveiksmes pret Slovākiju (0:3), Somiju (0:3) un piektdien pēdējā spēlē arī pret Dienvidāfriku (2:3).

Liāna Lencēviča visā turnīrā piedzīvoja zaudējumu vienīgajā vienspēļu mačā, pārī ar valmierieti Unu Bergu uzvarēja četrās no piecām dubultspēļu cīņām, kā arī zaudēja piecus no sešiem jaukto dubultspēļu mačiem.

Divos no tiem Liānas partneris bija Ardis Daniels Bedrītis, kurš piekāpās arī vienā vienspēļu un abās vīru dubultspēļu cīņās. Tiesa, bēdīgāks par sportiskajiem rezultātiem ir fakts, ka vienā no spēlēm pretinieka gremde Ardim trāpīja acī, kā rezultātā latvietis pat tika hospitalizēts vietējā slimnīcā, bet vēlāk viņa stāvoklis uzlabojās, ar atsauci uz Latvijas Badmintona federāciju vēsta aģentūra LETA.

Nākamnedēļ turpat Indonēzijā notiks pasaules junioru individuālais čempionāts.