04.10.2017 16:59

Allažos, Jūdažos un Morē notiks bezmaksas sporta nodarbības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Allažos, Jūdažos un Morē notiks bezmaksas sporta nodarbības publicitātes

Pateicoties Eiropas Sociālā fonda projektam "Esi vesels Siguldas novadā!", arī rudenī un ziemā tiks organizētas veselību veicinošas, bezmaksas sporta nodarbības ikvienam iedzīvotājam. No oktobra bezmaksas sporta nodarbības – cigun, kā arī izturības un koordinācijas treniņi – notiks Allažos, Jūdažos un Morē.

Siguldas Sporta centrs atgādina, ka rudens un ziemas mēnešos nevajadzētu aizmirst par aktīvu dzīvesveidu, jo saules gaismas un svaigā gaisa nepietiekamība bieži rada nogurumu, sliktu pašsajūtu un nomāktu garastāvokli.

Cigun nodarbības notiks 7. oktobrī un 4. novembrī plkst. 8.30 pie Allažu sporta centra, plkst. 10.00 pie Jūdažu sabiedriskā centra un plkst. 11.30 pie Mores tautas nama. Savukārt izturības un koordinācijas treniņi norisināsies 14. oktobrī un 11. novembrī Allažos plkst. 8.30, Jūdažos plkst. 10.00 un Morē plkst. 11.30.

Nodarbības vadīs Siguldas Sporta centra treneres Fanija Šitca un Anita Baumane. Lai piedalītos nodarbībās, iedzīvotājiem iepriekš nav jāpiesakās. Labu laikapstākļu gadījumā nodarbības notiks ārā, tādēļ treneres aicina iedzīvotājus līdzi ņemt piemērotu sporta apģērbu.

Plašāka informācija par bezmaksas sporta nodarbībām pieejama Siguldas Sporta centrā pa tālruni 25448860 vai Siguldas Sporta centra mājas lapā.