02.10.2017 11:47

Noskaidroti Pierīgas novadu volejbola turnīra pusfinālisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Noskaidroti Pierīgas novadu volejbola turnīra pusfinālisti Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Mālpilī un Mārupē notikušajos Pierīgas novadu sporta spēļu volejbola priekšsacīkšu turnīros noskaidrotas tās četras komandas, kas 7. oktobrī Mārupes sporta kompleksā aizvadīs izšķirošās spēles par godalgotajām vietām.

Triju komandu turnīrā Mālpilī uzvaras abās spēlēs – turklāt divās piecu setu cīņās pēc kārtas – svinēja Ķekavas novada volejbolisti. Viņi ar 3:2 (-21, 19, -27, 17, 13) pārspēja mājiniekus mālpiliešus un ar 3:2 (23, -22, -21, 18, 6) pagājušā gada Pierīgas čempionus no Stopiņu novada. Kā izrādījās, izšķirošā spēle par otro ceļazīmi uz finālturnīru bija pirmā, kurā Stopiņu volejbolisti trijos setos pieveica Mālpils komandu – 3:0 (22, 21, 21).

Mārupes grupā visas trīs spēles beidzās trijos setos. Nepārspēti palika mājinieki, kuri ar 3:0 pieveica gan Salaspils, gan Babītes novada volejbolistus, bet mačā par otro vietu uzvaru svinēja Babītes komanda.

Tādējādi 7. oktobrī no plkst. 10.00 Mārupes sporta kompleksā pusfinālos tiksies Mārupes un Stopiņu, kā arī Ķekavas un Babītes novada komandas. Vēlāk notiks finālspēles par pirmo un trešo vietu. Apakšgrupu trešo vietu ieguvēji Mālpils un Salaspils volejbolisti turnīru noslēguši dalītā piektajā vietā.

Nākamnedēļ Pierīgas novadu sporta spēlēs paredzētas divas sacensības – sestdien Saulkrastos norisināsies šautriņu mešanas turnīrs, bet svētdien Tīraines sporta kompleksā volejbols dāmu komandām.