29.09.2017 15:34

Foto: Noskaidroti sezonas labākie Siguldas riteņbraucēji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Noskaidroti sezonas labākie Siguldas riteņbraucēji publicitātes

Ceturtdien "Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā notika "S!-Velo 2017" riteņbraukšanas seriāla piektais, noslēdzošais posms, kurā tika noskaidroti un apbalvoti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. "S!-Velo 2017" sacensību seriāls sākās 25. maijā un sezonā kopumā pulcēja ap 300 dalībniekiem.

Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un sacensību veicamās distances ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma. Par spīti tam, ka rudens tumšie vakari iestājas ļoti agri un reģistrēšanās sākums un pirmais sacensību starts tika pārcelts uz agrāku laiku, sacensību noslēdzošajā posmā piedalījās un par sezonas kopvērtējumu cīnījās vairāk nekā 140 lieli un mazi riteņbraukšanas entuziasti.

Sezonas kopvērtējumā 1.– 3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās tika apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām, informēja SIA "Siguldas Sporta serviss" pārstāve Aneta Galdiņa.

Sacensību piektā posma un sezonas kopvērtējuma rezultāti ir pieejami "Fischer" Slēpošanas centra "Facebook" profilā un mājas lapā. Rīkotāji arī atgādina, ka "Fischer" Slēpošanas centrā 5. oktobrī norisināsies skriešanas un nūjošanas seriāla "Siguldas apļi 2017" septītais posms.