27.09.2017 11:13

Upesciema un Salaspils futbolisti sezonu noslēdz uz bēdīgas nots

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema un Salaspils futbolisti sezonu noslēdz uz bēdīgas nots Rīgas Futbola federācija

Zaudējumi sezonas pēdējās spēlēs un vietas turnīra tabulas lejasgalā – ar pieticīgu bilanci sezonu Latvijas futbola čempionāta otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā beiguši Pierīgas futbola klubi no Garkalnes novada Upesciema, Salaspils un arī Ropažiem.

Rīgas čempionāta astoņu labāko komandu turnīru, kurā sporta kluba "Upesciems" futbolistiem izdevās iespraukties pēdējā brīdī, viņi pabeidza ar pamatīgu sakāvi 1:5 pret internacionālo "Riga United FC" vienību. Pirmā puslaika vidū Mārcis Zicmanis vadībā izvirzīja Upesciema komandu, taču turpinājumā vārtus guva tikai pretinieki, kuriem turklāt šis bija vienīgais panākums otrā posma spēlēs.

Noslēguma tabulā SK "Upesciems" ar 8 punktiem 14 spēlēs (2 uzvaras, 2 neizšķirti, 10 zaudējumi) ieņēma septīto vietu, bet "Riga United FC" ar 6 punktiem astoto.

Turnīru par 9.-13. vietu ar divām neveiksmēm pabeidza sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils vienība, kas ar 1:2 piekāpās "Albatroz SC" futbolistiem un, pēdējo pusstundu pavadot skaitliskā mazākumā, ar 4:5 "Amoko/02" komandai.

Ar četriem punktiem astoņās spēlēs salaspilieši palika pēdējā vietā, un tikai punkts vairāk un viena pozīcija augstāk bija "BFS Reinards/Ropaži" komandai, kas turnīru noslēdza jau septembra sākumā.