22.09.2017 13:46

Siguldā noskaidroti sezonas labākie skrituļslidotāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldā noskaidroti sezonas labākie skrituļslidotāji publicitātes

Ceturtdien "Fischer" Slēpošanas centrā notika "S!-Skate 2017" skrituļslidošanas seriāla pēdējais sestais posms, kurā tika noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti "S!–Skate 2017" kausi katrā no 22 vecuma grupām.

Kā informēja rīkotāji, par spīti lietainajiem laikapstākļiem pēdējās sacensībās piedalījās un par sezonas kopvērtējumu drosmīgi cīnījās 60 lieli un mazi dalībnieki. "S!-Skate 2017" sacensības norisinājās ar intervāla startu, kur jaunākie dalībnieki startēja pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli.

Sezonas kopvērtējumā 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās tika apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām. Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Sezonā kopumā seriālā piedalījās 168 dalībnieki. Sacensību sestā posma un sezonas kopvērtējuma rezultāti ir atrodami šeit.

28. septembrī "Fischer" Slēpošanas centrā norisināsies "S!-Velo 2017" noslēdzošais posms, bet 5. oktobrī skriešanas un nūjošanas seriāla "Siguldas apļi 2017" septītais posms.