20.09.2017 12:44

Sporta un TV zvaigznes Siguldā piedalīsies unikālā ūdens fitnesa nodarbībā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sporta un TV zvaigznes Siguldā piedalīsies unikālā ūdens fitnesa nodarbībā publicitātes

27. septembrī Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā notiks Latvijā vēl nepieredzēta "Aquafitmat" nodarbība, kurā piedalīsies Latvijā atpazīstami un aktīvi cilvēki. Siguldas Sporta centrs ir pirmā un vienīgā vieta Latvijā, kur tiks piedāvātas šādas nodarbības.

"Aquafitmat" nodarbībā piedalīsies Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika, Latvijas hokeja izlases dalībnieks Kaspars Saulietis, labākais Latvijas ātrslidotājs un šorttrekists Haralds Silovs, dziedātāja Aija Vītoliņa, mūziķis Justs Sirmais, bijušais biatlonists, olimpisko spēļu dalībnieks Raivi Zīmelis, aktieris un režisors Varis Vētra, kā arī citas spilgtas personības, informēja SIA "Siguldas Sporta serviss" pārstāve Aneta Galdiņa.

"Aquafitmat" nodarbības norisinās lielajā peldbaseinā, kur uz īpaša fitnesa matrača, kas nodarbības laikā atrodas nepārtrauktā ūdens kustībā, cilvēkam ir jāstrādā ar ķermeņa muskulatūru, lai saglabātu līdzsvaru. Tas ir lielisks veids, kā atbrīvot prātu no ikdienas steigas un uzlabot savas fiziskās dotības – nostiprināt ķermeņu dziļo muskulatūru, uzlabot ķermeņa muskuļu elastību, uzlabot līdzsvara un koordinācijas spējas, kā arī attīstīt spēku un izturību.

Šie svarīgie muskuļi bieži netiek nodarbināti citās sportiskās aktivitātēs, bet "Aquafitmat" nodarbībā tas tiek panākts izpildot vingrinājumus uz ūdens, papildus radot slodzi uz visām ķermeņa daļām.

Siguldas Sporta centrs ir vērienīgākā uzbūvētā celtne pēdējo 30 gadu laikā Siguldā un no šī gada aprīļa piedāvā plašas iespējas sportam un atpūtai gan Siguldas iedzīvotājiem, gan viesiem, kā arī nodrošina kvalitatīvu treniņu procesus pasaules līmeņa sportistiem.