20.09.2017 09:39

"Salaspils WT" frisbija komanda triumfē sezonas pēdējā turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils WT" frisbija komanda triumfē sezonas pēdējā turnīrā Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē atpūtas kompleksā "Turbas" Ikšķiles novadā norisinājās sezonas pēdējās sacensības Latvijā "Riga Rudens outdoor", kurā par čempioniem kļuva "Salaspils WT" vienība. Salaspils komandai tika arī spēles gara balva.

Latvijas Frisbija federācija vēsta, ka "Salaspils WT" finālā pārliecinoši apspēlēja "Rīga Ultimate" vienību (15:4). Pie bronzas tika Ogres Frisbija klubs, kas mazajā finālā pārspēja "Valmieras" komandu. Piekto vietu turnīrā izcīnīja Lietuvas komanda "Skraidantys drambliai" no Kauņas.

Komandas sākotnēji aizvadīja grupu spēles, spēlējot katra ar katru, lai noskaidrotu četras labākas, kas sacentīsies pusfinālos. Lietuvas vienībai tā arī pie panākuma tikt neizdevās, noslēdzot turnīru pēdējā vietā.

Pirmajā pusfinālā "Salaspils WT" droši pārspēja Ogres Frisbija klubu (15:6), lai gan grupu spēlē saspringtā cīņā uzvara tika nodrošināta tikai mača izskaņā (15:13). Otrā pusfināla pārī rīdzinieki pārliecinoši uzvarēja "Valmieru".

"Riga Rudens outdoor" ir starptautisks frisbija turnīrs, kas šogad norisinājās pirmo reizi par godu "Riga Rudens" telpu turnīra divdesmitajai gadskārtai.