16.09.2017 20:25

Futbolistiem pārliecinoša uzvara Ķekavā, sāpīga neveiksme Olainē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem pārliecinoša uzvara Ķekavā, sāpīga neveiksme Olainē FK "Auda"

Latvijas futbola pirmās līgas kārtējās spēles sestdien savās mājās aizvadīja abas Pierīgas komandas. Ķekavas futbola klubs "Auda" svinēja graujošu uzvaru pār "Staiceles bebriem", bet "Progress"/"Olaine" futbolisti zaudēja "BFC Daugavpils" vienībai, visticamāk, atvadoties no cerībām uz čempionu titulu.

FK "Auda" futbolisti pēc Mareka Labanovska (att.) precīzā raidījuma jau spēles 8. minūtē izvirzījās vadībā, taču piecas minūtes vēlāk "bebri" panāca izlīdzinājumu. Rihards Gorkšs pirmā puslaika vidū vēlreiz izvirzīja vadībā laukuma saimniekus, bet pēc pārtraukuma "Auda" jau pilnībā dominēja laukumā. M. Labanovskis un Jānis Apsītis divu minūšu laikā divreiz raidīja bumbu vārtos, bet desmit minūtes līdz beigām gala rezultātu panāca Grigorijs Misjuks – 5:1.

Olaines pilsētas stadionā mājinieku un daugavpiliešu mača likteni izšķīra vieni vienīgie gūtie vārti, ko 30. minūtē guva viesi – 0:1. Jāpiezīmē, ka šajā cīņā galvenais tiesnesis spēlētājiem parādīja astoņas dzeltenās kartītes.

Pirmās līgas turnīra tabulā pirmās divas vietas saglabā "Valmiera Glass"/ViA (42 punkti) un Grobiņas sporta centra komanda (38 p.). Trešajā vietā esošie "Progress"/"Olaine" futbolisti no līderiem atpaliek jau par septiņiem punktiem, turklāt aizvadījuši spēli vairāk.

FK "Auda" ar 22 punktiem četras kārtas līdz beigām saglabā šosezon jau "iesildīto" septīto pozīciju. No ceturtās un piektās vietas ķekaviešus šķir septiņi punkti, bet no devītās – tikai viens.