14.09.2017 10:55

Pierīgas labākie jaunie futbolisti – Babītē un Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas labākie jaunie futbolisti – Babītē un Mārupē Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Līdz ar jaunā mācību gada sākumu startējušas arī Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles. Babītes futbola stadionā notikušajā minifutbola turnīrā jau piekto gadu pēc kārtas uzvaru izcīnīja mājinieki Babītes vidusskolas puiši, kuri apsteidza trīs Mārupes novada skolu komandas.

Pierīgas novadu skolēnu minifutbola turnīram bija pieteikušās 16 skolu komandas, kas vispirms aizvadīja priekšsacīkšu turnīrus četrās grupās, bet pēc tam finālturnīrus, noskaidrojot galīgo vietu sadalījumu. Pirmajā posmā trīs panākumus trijās spēlēs guva Babītes vidusskolas, Mārupes vidusskolas, Jaunmārupes pamatskolas un Mārupes pamatskolas jaunie futbolisti, kvalificējoties turnīram par 1.-4. vietu.

Izšķirošajās cīņās vislabāk veicās laukuma saimniekiem. Babītes zēni ar 6:1 pieveica Jaunmārupes puišus, ar 1:0 Mārupes pamatskolas komandu un spēlēja neizšķirti ar Mārupes vidusskolas komandu (0:0), summā savācot 7 punktus. Par diviem punktiem mazāk Mārupes vidusskolēniem, kuri uzvarēja jaunmārupiešus (2:0), taču nespēja pārspēt Mārupes pamatskolu (0:0), kas ierindojās trešajā vietā (4 p.). Ceturtajā vietā Jaunmārupes pamatskolas futbolisti (1 p.).

Apakšgrupu otro vietu ieguvēju turnīrā par 5.-8. vietu uzvarēja Ādažu vidusskolas komanda, kas ar 2:1 pārspēja Ādažu Brīvo Valdorfa skolu, ar 2:0 Inčukalna pamatskolu un nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Ulbrokas vidusskolu. Ulbrokai sestā vieta, Inčukalnam septītā, Ādažu BVS astotā.

Tālāko vietu sadalījums: 9. Zaķumuižas pamatskola, 10. Carnikavas pamatskola, 11. Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola, 12. Ropažu vidusskola, 13. privātā skola "Patnis", 14. Mālpils vidusskola, 15. Sējas pamatskola, 16. Krimuldas vidusskola.