05.08.2012 14:34

Aptauja Salaspilī: kurš sportists pelnījis medaļu?

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Salaspilī: kurš sportists pelnījis medaļu? www.foto.delfi.lv

Aizvien pilnā sparā rit 2012. gada Vasaras olimpiskās spēles, kuras Apvienotās Karalistes galvaspilsētā Londonā norisināsies līdz 12. augustam.

Par olimpisko zeltu šogad cīnās 46 Latvijas sportisti 12 sporta veidos. Daļa no viņiem jau pierādījusi savu meistarību, taču daļai cīņa par medaļām vēl tikai priekšā. Piektdien, 3. augustā, cīņu par olimpisko zeltu sāka arī Latvijas vieglatlēti. Šis sporta veids no Latvijas ir pārstāvēts visplašāk – dažādās disciplīnās sevi pierādīs vairāk nekā 20 sportisti, tostarp vesera metējs salaspilietis Igors Sokolovs, kuram gan olimpiskās spēles jau beigušās.

Velta S., pensionāre:

Skatos, cik nu laiks atļauj. Visvairāk man patīk teniss, tāpēc jūtu līdzi arī krievu tenisistei Marijai Šarapovai. Ar sajūsmu skatījos peldēšanu, kad uzvarēja Lietuvas peldētāja.

Andris U., privātuzņēmējs:

Protams, sekoju līdzi olimpiskajām spēlēm, īpaši Cpludmales volejbolam, ko spēlē Samoilovs un Sorokins, kā arī Šmēdiņš un Pļaviņš. Gaidu arī vieglatlētiku – gan jau kāds no mūsējiem "izšaus".

Emīlija K., pensionāre:

Olimpisko spēļu fans gan neesmu, tomēr vēroju, kā latvieši piedalās pludmales volejbola sacensībās. Man patīk arī treks un BMX riteņbraukšana, kur piedalās Māris Štrombergs. Sportistu vārdus gan labāk zina mazbērni.

Diāna Kupča, grāmatvede:

Novēlu labus sasniegumus visiem Latvijas sportistiem. Redzēju, kā sacentās mūsu pludmales volejbolisti, taču liels pārsteigums bija lietuviešu jaunās peldētājas Rūtas Meilutītes uzvara.

Foto: Krišjānis Grantiņš