19.07.2017 15:00

"Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā interesenti var izmēģināt lāzerbiatlonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā interesenti var izmēģināt lāzerbiatlonu Siguldas novada pašvaldība

No 19. jūlija "Fischer" Slēpošanas centrs Siguldā piedāvā jaunu un aizraujošu sportisko aktivitāti – lāzerbiatlonu. Lāzerbiatlons sniedz iespēju pārbaudīt savu precizitāti un spēju koncentrēties uz mērķi, turklāt tā pieejamība sniedz iespēju organizēt dažāda veida sacensības un pārbaudīt komandas garu.

Ar lāzerbiatlonu var nodarboties gan bērni, gan pieaugušie. Šis sporta veids lieliski apvieno kardiovaskulārās aktivitātes – slēpošanu, rollerslēpošanu un skriešanu.

Lāzerbiatlons "Fischer" Slēpošanas centra apmeklētājiem būs pieejams visu gadu, vēsta Siguldas novada pašvaldība. Tajā tiks izmantoti ar lāzertehnoloģiju darbināmi ieroči, kas mērķī no 10 metru distances raida nevis patronas, bet lāzerstaru. Tādējādi šī sportiskā aktivitāte ir droša un piemērota jebkuram interesentam, turklāt lāzerieroču izmantošanai nav nepieciešamas licences.

Ir pieejami divi lāzerbiatlona komplekti. Lāzerbiatlona inventāra noma vienai personai pusstundā maksā 3,50 eiro, bet stundā – 6 eiro. Nepieciešamības gadījumā pieejami arī instruktora pakalpojumi, kurus nepieciešams pieteikt iepriekš. Lai rezervētu lāzerbiatlona inventāru, lūdzam zvanīt uz tālruni 67970262 vai 29118847.