12.07.2017 14:28

Nedēļas nogalē līs "Saulkrastu kokteilis"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kopā ar "Saulkrastu kokteiļa" galveno balvu 2014. un 2015. gada turnīra uzvarētāji Edgars Točs un Rihards Finsters (vidū), kā arī sacensību organizatori Guntars Zonbergs un Andris Vanags Kopā ar "Saulkrastu kokteiļa" galveno balvu 2014. un 2015. gada turnīra uzvarētāji Edgars Točs un Rihards Finsters (vidū), kā arī sacensību organizatori Guntars Zonbergs un Andris Vanags facebook.com/SaulkrastuKokteilis

No 13. līdz 15. jūlijam Saulkrastu Jūras parkā norisināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Ergo Open 2017" priekšpēdējais posms – viens no vecākajiem un populārākajiem bīčvoleja turnīriem Latvijā "Saulkrastu kokteilis". Uzvarētājiem lielākā balva Latvijas sportā tiks piešķirta sestdien ap pusnakti.

"Saulkrastu kokteili" dalīs gandrīz visi spēcīgākie Latvijas pludmales volejbolisti, informēja Latvijas Volejbola federācijā. Trūks tikai Aleksandra Samoilova, kā arī pasaules U-21 čempionātā Ķīnā spēlējošo Mihaila Samoilova un Kristapa Šmita. Jānis Šmēdiņš šoreiz spēlēs kopā ar Ingaru Ivanovu, kurš līdz šim sacensībās piedalījies reti un punktus sapelnījis maz, tāpēc abiem turnīrā ticis otrais numurs. Ivanovs savulaik jau ieguvis "Saulkrastu kokteiļa" milzu glāzi.

Samoilova prombūtnē ar pirmo numuru turnīrā ir izsēts Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, trešie būs Edgars Točs un Rihards Finsters, bet ceturtie – pagājušā gada uzvarētāji Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs. Jau ierasti dalībnieku pulkā būs lietuvieši ar Luku Kazdaili un Arnu Rumševiču (6. numurs Saulkrastos) priekšgalā. 40 pāru vidū Saulkrastos būs septiņi Lietuvas dueti.

Ceturtdien 24 dueti kvalifikācijas sacensībās noskaidros astoņus labākos pārus, kas pamatturnīrā pievienosies 16 labākajiem pāriem. Piektdien tiks aizvadīts grupu turnīrs, bet sestdien izslēgšanas spēles, kuras vainagos fināls. Skatītājiem ieeja uz aizraujošajām spēlēm ir bez maksas, un ikvienam būs iespēja piedalīties konkursos, kā arī iegūt balvas no čempionāta atbalstītājiem.

Jāatgādina, ka šosezon Latvijas čempionātā "Ergo Open 2017" pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā, kas notiks no 4. līdz 6. augustam Jūrmalas pludmales centrā, kur divas nedēļas pēc "Ergo Open " fināla norisināsies Eiropas čempionāts.