28.07.2012 17:15

FOTO: Ķekavā tikpat karsti kā Londonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Ķekavā tikpat karsti kā Londonā Krišjānis Grantiņš

Dienā, kad Londonā sākās olimpisko spēļu sacensības, ne mazāk spraigas cīņas notika starptautiskajās sporta spēlēs "Via Ķekava".

Trīs dienu garumā svelmes pielietajā "Audas stadionā" noritēja futbola turnīrs, turpat blakus pie Ķekavas sporta kluba risinājās ielu basketbola turnīrs, iekštelpās – florbols, bet "Fortius" laukumos – pludmales volejbola turnīrs. Savukārt sestdien Ķekavā ne tikai spēlēja dažādas bumbu spēles, bet arī demonstrēja spēku svaru stieņa celšanā no zemes un svarbumbu celšanā vai precizitāti šautriņu mešanā, florbola metienos un novusā.

"Via Ķekava" pasākumi risinājās arī citās novada pilsētās – Daugmalē sacentās cīkstoņi, bet Baložos tika sarīkotas velokrosa un drošības braucienu
sacensības bērniem.

Pasākumu kuplināja ne tikai citu novadu sportisti, bet arī Ķekavas novada sadraudzības partneri no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Azerbaidžānas, Ukraina un Turcijas pašvaldībām, nodrošinot sporta festivālam starptautisku skanējumu.

"Via Ķekava" ietvaros notika arī lietišķa konference par sporta attīstību Ķekavas novadā, finansējuma piesaistes iespējām un partnerības veidošanu ar uzņēmumiem sporta attīstībai. Savukārt pie Ķekavas sporta kluba tika atklāta saules kolektora siena, kas apsildīs un nodrošinās svaiga gaisa plūsmu sporta kluba iekštelpās.

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties šeit.