28.06.2017 12:22

Upesciema un Ropažu futbolisti svin uzvaras Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema un Ropažu futbolisti svin uzvaras Rīgas čempionātā Rīgas Futbola federācija

Sekmīgi pēdējās spēles Latvijas otrās līgas turnīrā jeb Rīgas čempionātā aizvadījušas divas Pierīgas futbola komandas. B grupas turnīrā pie uzvarām un trim punktiem tika gan sporta kluba "Upesciems", gan "BFS "Reinards"/Ropaži" futbolisti.

SK "Upesciems" komanda otrdien savā laukumā ar 5:0 pieveica turnīra pastarīšus "Albatroz SC" futbolistus. Jau pirmajās 20 minūtēs Gatis Zankovskis, Māris Pilsētnieks un Andžejs Pokšāns trīs reizes ieraidīja bumbu viesu vārtos, bet pēc pārtraukuma ar precīziem sitieniem atzīmējās Jorens Grīntāls un Aigars Lazdiņš.

Pie otrā panākuma sezonas deviņās spēlēs tikusi "BFS "Reinards"/Ropaži" vienība, kas diezgan negaidīti ar 1:0 pārspēja tabulā krietni augstāk esošo Ogres novada sporta centra komandu. Vienīgos vārtus pirmā puslaika vidū guva Anatolijs Mežeckis.

Rīgas čempionāta B grupas tabulā "Upesciems" ar 11 punktiem deviņās spēlēs ieņem sesto pozīciju deviņu klubu konkurencē, bet ropažnieki ar septiņiem punktiem – astoto.

Sestdien Latvijas kausa izcīņas otrā posma otrās kārtas spēli pret "FC Nikers" vienību izbraukumā aizvadīs FK "Progress"/AFA "Olaine" futbolisti. Šī mača uzvarētāji kvalificēsies astotdaļfinālam, kurā tiksies ar virslīgas klubu "RFS".

Olainieši ir pēdējais Pierīgas klubs, kas turpina cīņu par Latvijas kausu. Otrā posma pirmajā kārtā viņi bez cīņas uzvarēja sporta klubu "Upesciems". Šajā kārtā vēl Ķekavas FK "Auda" bez cīņas piekāpās Talsi/FK "Laidze" vienībai, bet BFK "Salaspils" futbolistiem par nesportisku uzvedību tika piešķirts tehniskais zaudējums spēlē pret FK "Jūrnieks". No dalības kausa izcīņā, tāpat kā no virslīgas turnīra, izslēgta "Babīte"/"Dinamo" vienība.