15.06.2017 11:29

Olaines futbola kluba pretiniekiem piespriests tehniskais zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbola kluba pretiniekiem piespriests tehniskais zaudējums Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija nolēmusi piespriest tehnisko zaudējumu 0:3 un 400 eiro naudas sodu futbola klubam "Ogre" par neierašanos bez attaisnojošiem iemesliem uz pagājušajā sestdienā paredzēto pirmās līgas spēli pret "Progress"/"Olaine" vienību.

Spēli LFF jau laicīgi atcēla, pamatojoties uz FK "Ogre" iesniegumu, kurā klubs kā iemeslu, kāpēc nepiedalīties mačā, minējis spēlētāju trūkumu. Bez cīņas nopelnot trīs punktus, "Progress"/"Olaine" futbolisti "komanda.lv" pirmās līgas turnīra tabulā pēc deviņām kārtām saglabā ceturto vietu (17 punkti).

Sestajā pozīcijā ar 13 punktiem ir Ķekavas futbola klubs "Auda", kas nedēļas nogalē viesos ar 0:4 (0:1) kapitulēja turnīra līderiem "Valmiera Glass"/ViA futbolistiem. Papildus šai neveiksmei LFF Disciplinārlietu komisija piespriedusi diskvalifikāciju uz pusotru mēnesi un 280 eiro naudas sodu "Audas" spēlētājam Marekam Matīsam Labanovskim, kurš neilgi pirms spēles beigām izpelnījas sarkano kartīti. Šosestdien FK "Auda" savās mājās tiksies ar BFC "Daugavpils" komandu.

Jāatzīmē arī, ka pirmās līgas maija mēneša simboliskajā izlasē iekļauts Bogdans Ņesterenko no "Progress"/"Olaine" komandas un Jorens Gorkšs no FK "Auda".

Neveiksmīgi Latvijas otrās līgas turnīrā jeb Rīgas čempionātā kārtējās spēles aizvadījušas trīs Pierīgas komandas.

Sporta kluba "Upesciems" futbolisti ar 1:5 viesos piekāpās "FC Raita" vienībai. Sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils komanda, otrajā puslaikā ielaižot desmit vārtus, cieta sagrāvi 0:11 pret "Riga United FC" futbolistiem. Savukārt BFS "Reinards"/Ropaži komanda mača kompensācijas laikā pamanījās ieraidīt bumbu savos vārtos un cīņu ar "Albatroz SC" futbolistiem beidza neizšķirti 2:2.