11.06.2017 13:24

Ķekavas "Miesniekiem" 14 piezemējumi un pārliecinoša uzvara pār "Fēniksu"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesniekiem" 14 piezemējumi un pārliecinoša uzvara pār "Fēniksu" Zigismunds Zālmanis, LRF

Trešo uzvaru Latvijas regbija čempionātā guvusi Ķekavas "Stats/Miesnieki" komanda, kas sestdien Rūjienā veica 14 piezemējumus un ar 79:19 uzvarēja "Fēniksu".

Četrus piezemējumus uzvarētāju labā veica Artūrs Alainis, pa diviem – Andris Andersons un Mairis Grīva, pa vienam – Jānis Skuja, Edgars Cīrulis Dāvis Pērkons, Aleksis Eglītis, Gunārs Andersons un Emīls Balodis. Romāns Višņakovs iesita divus realizācijas sitienus un vienu soda sitienu, vienreiz precīzs realizācijā bija Edgars Cīrulis.

"Sastāvs mums bija eksperimentāls, taču spēle – pārliecinoša," Latvijas Regbija federācijas preses dienestam sacīja Kristaps Andersons, kurš šajā spēlē vadīja šosezon bez zaudējumiem spēlējošos "Miesniekus". "Varētu izcelt Aleksi Eglīti, kuram šī bija pirmā spēle pirmajā komandā un pirmais piezemējums. Izveidojām daudzus momentus. Spēles kvalitāte bija pārsteidzoši laba."

"Fēniksam" četrās spēlēs tagad ir trīs zaudējumi. "Pieļāvām milzīgi daudz kļūdu aizsardzībā. Kopumā pārliecības pietika, bet iegāza kļūdas," norādīja komandas treneris Kristaps Staņa.