02.06.2017 14:07

Salaspils, Upesciema un Ropažu futbolisti turpina cīņas Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils, Upesciema un Ropažu futbolisti turpina cīņas Rīgas čempionātā arhīvs

Stipri mainīgām sekmēm Latvijas futbola otrajā līgā jeb Rīgas čempionātā turpina cīnīties trīs Pierīgas klubi. Pēdējās nedēļas laikā aizvadītajās četrās spēlēs, neskaitot vienu savstarpējo maču, izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi.

A grupā pēc neveiksmēm sezonas pirmajās divās spēlēs otro uzvaru pēc kārtas guvuši sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti. Mača pirmajā stundā guvuši četrus vārtus pēc kārtas, salaspilieši ar 4:2 pieveica futbola klubu "Sirius". Pa diviem vārtiem guva Sergejs Timofejevs un Georgijs Benskis.

Ar sešiem punktiem pēc aizvadītām četrām spēlēm SK "Kengaroos"/Salaspils komanda turnīra tabulā pakāpusies uz ceturto vietu.


B grupas spēlē Upesciema stadionā Garkalnes novadā tikās BFS "Reinards"/Ropaži un sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Kaut arī sezonas sākums veiksmīgāks bija padevies laukuma saimniekiem, šoreiz viņi cieta pamatīgu sakāvi 0:3, turklāt visus trīs vārtus ielaida jau cīņas pirmajā pusstundā. Ropažu komandai, kas pārtrauca triju zaudējumu sēriju, pa reizei precīzi bija Aleksejs Sergejevs, Anatolijs Mežeckis un Vitālijs Abramovs.

Pēc šīs spēles Ropažu un Upesciema futbolisti aizvadīja vēl vairākus mačus. SK "Upesciems" vēl vienā mājas spēlē uzņēma "Dinamo Rīga"/"Babīte" vienību. Otrā puslaika vidū mājinieki nonāca zaudētājus, tūdaļ pēc tam arī palika skaitliskā mazākumā, tomēr pamatlaika pēdējās sešās minūtēs un kompensācijas laikā, pateicoties diviem Oskara Odiņa vārtu guvumiem, pamanījās izcīnīt uzvaru 2:1.

Nākamā cīņā veiksme Upesciema futbolistiem tā vairs nesmaidīja, un, izlaiduši divus vārtus pēdējās minūtēs, viņi ar 0:3 piekāpās futbola klubam "Jūrnieks". Vēl plānāk pēc Upesciemā gūtas uzvaras klājās Ropažu komandai, kas viesos cieta sagrāvi 0:8 pret Ogres novada sporta centra futbolistiem.

Piektdien BFS "Reinards"/Ropaži paredzēta mājas spēle pret "FC Raita" vienību. Pirms tās B grupas turnīra tabulā deviņu komandu konkurencē ropažnieki ar trim punktiem piecās spēlēs ir astotajā vietā, bet SK "Upesciems" ar septiņiem punktiem ceturtajā vietā.