01.06.2017 11:36

"333" trasē notiks Ziemeļeiropā lielākās sporta kartingu sacensības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"333" trasē notiks Ziemeļeiropā lielākās sporta kartingu sacensības publicitātes

Ropažu novada sporta kompleksā "333" nedēļas nogalē pirmo reizi norisināsies Ziemeļeiropā lielākās sporta kartingu sacensības – "Rotax Nordic Challenge 2017". Paredzams, ka sacensībās piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieku, kuri sacentīsies sešās ieskaites klasēs: Rotax Micro, Rotax Mini, Rotax Junior, DD2, DD2 Masters un Senior.

Sacensībās piedalīsies dalībnieki no 11 valstīm, starp kuriem būs arī tādi braucēji kā "Formula 3" pilots Kevins Frīzahers un "Formula Masters", "Formula 3" pilots Ferenks Kančārs, kā arī trīskārtējais Baltijas un Krievijas čempions Haralds Garkaklis, informēja rīkotāji. Ar posmu "333" trasē tiks atklāts šī gada "Rotax Nordic Challenge" čempionāts.

"Rotax Nordic Challenge" sacensību nedēļas nogale sākas 1. jūnijā, kad tiek aizvadīti brīvie treniņi. 2. jūnijā no rīta norisināsies treniņi un pēcpusdienā pirmie sacensību kvalifikācijas braucieni, bet visi sacensību braucieni – 3. jūnijā no pulksten 10.00 līdz 18.30.

Autosportists un sporta kompleksa "333" vadītājs Haralds Šlēgelmilhs uzskata, ka Latvijas autosporta nozarei "Rotax Nordic Challenge" sacensības būs nozīmīgs notikums, kas ļaus vēl spilgtāk iezīmēt Latviju starptautiskajā autosporta kartē.

"Esam gandarīti, ka "333" trasē varēsim uzņemt braucējus ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Austrijas, Ungārijas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas un Gruzijas. Līdz šim Latvijas sportisti Eiropas un pasaules mēroga sacensības citur sevi ir pieteikuši kā konkurētspējīgus un veiksmīgus braucējus. Būs aizraujoši klātienē vērot, kā mūsējiem mājās veiksies, cīnoties ar citiem Eiropas labākajiem braucējiem."

Ieeja sacensībās – bez maksas.