29.05.2017 12:41

Pierīgas riteņbraucējiem vairākas uzvaras "SMScredit.lv" BMX čempionāta trešajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Pierīgas riteņbraucējiem vairākas uzvaras "SMScredit.lv" BMX čempionāta trešajā posmā Mārupes BMX klubs

"SMScredit.lv" BMX čempionāta trešajā posmā, kas nedēļas nogalē risinājās Jelgavā, uzvaras un godalgotas vietas vairākās vecuma grupās izcīnīja Mārupes BMX kluba un vairāku citu Pierīgas novadu jaunie riteņbraucēji.

Mārupieši lielākos panākumus guva B8 grupā zēniem, kurā dvīņubrāļi Markuss un Ralfs Domoracki, ka arī Rauls Petkēvičs izcīnīja pirmās trīs vietas. Vēl vienu pirmo vietu B13 grupā Mārupes BMX klubam nodrošināja Mārtiņš Zadraks, kurš šosezon bijis nepārspējams visos trijos līdzšinējos posmos.

Pašā jaunākajā B6 grupā zēniem otro vietu ieguva Otto Daugavietis, bet G7 grupā meitenēm, kurā otrā bija ādažniece Elizabete Sofija Zeica, trešo vietu ieņēma mārupiete Ramona Petkēviča.

Divas uzvaras svinēja "Rīgas favorīts/RRS" komandu pārstāvošie Pierīgas BMX braucēji. Carnikavietis Kristers Apels finišēja pirmais visos B10 grupas braucienos, bet B11 grupā pirmās divas vietas izcīnīja Edgars Langmanis no Ikšķiles un Kristers Oiguss no Carnikavas.


"SMScredit.lv" BMX čempionāta kopvērtējumā pirms pēdējā ceturtā posma vairākiem pieminētajiem riteņbraucējiem ir labas izredzes pacīnīties par čempionu titulu vai vismaz godalgoto vietu.

B8 grupā Markuss Domorackis šobrīd ir pirmais un Ralfs Domorackis trešais, G7 grupā – Elizabete Zeica pirmā un Ramona Petkēviča trešā. B13 grupā līderis ir Mārtiņš Zadraks, 10 grupā – Kristers Apels un B11 grupā – Edgars Langmanis. Līderpozīcijas par spīti ceturtajām vietām pēdējās sacensībās saglabāja arī mārupieši Noa Laake (B12) un Rūdolfs Sīklis (B9), bet otrajā pozīcijā pagaidām ir Edvards Emīls Liberts (B14) un Otto Daugavietis (B6).

"SMSCredit.lv" BMX čempionāta pēdējais ceturtais posms paredzēts 10. jūnijā Valmierā.

Dienu pēc BMX čempionāta trešā posma Jelgavā norisinājās pilsētas atklātais čempionāts, kurā B8 grupas sacensībās vēl vienu trīskāršu uzvaru izcīnīja Mārupes BMX kluba trijotne. Pirmās vietas ieguva arī Emīls Allers un Edgars Langmanis, bet otrās – Mārtiņš Zadraks un Valters Dzelme (B16).