26.05.2017 21:08

Cīņā par Rīgas čempionāta bronzu Saulkalnes florbolisti uzvar carnikaviešus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Cīņā par Rīgas čempionāta bronzu Saulkalnes florbolisti uzvar carnikaviešus arhīvs

Atspēlējuši triju vārtu deficītu, Saulkalnes komandas florbolisti Rīgas atklātā čempionāta spēlē par trešo vietu uzvarēja Carnikavas klubu, un divu pēdējo gadu Rīgas vicečempioni šosezon kļuvuši par bronzas laureātiem.

Piektdien notikušajā mačā Saulkalnes florbolisti jau 39. sekundē izvirzījās vadībā. Taču nākamo četru minūšu laikā bumbiņa četras reizes ielidoja viņu vārtos, un Carnikavas komanda panāca 4:1 pārsvaru. Tobrīd diez vai kāds varēja prognozēt, ka līdz nākamajam vārtu guvumam viņiem būs jāgaida vairāk nekā 40 minūtes.

Vēl līdz pirmajam pārtraukumam saulkalnieši atspēlēja vienu golu, otrajā periodā izlīdzināja rezultātu un atguva vadību (5:4), bet trešajā trešdaļā vienas minutes laikā iemeta vēl divus vārtus, panākot jau 7:4. Līdz beigām bija atlikušas vēl 13 minūtes, taču vienīgais, kas izdevās Carnikavas florbolistiem, ir viens precīzs metiens – 7:5 Saulkalnes labā.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Aleksandrs Mahortovs un Kalvis Bernauts, bet Edmunds Lauva nopelnīja trīs rezultativitātes punktus (1+2). Savukārt carnikaviešu rindās ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Jānis Kozlovskis.

Jāatgādina, ka pusfināla sērijās Carnikava florbola klubs divreiz zaudēja FK "JeNo" florbolistiem, bet Saulkalne ar 1:2 sērijā piekāpās līdzšinējiem Rīgas čempioniem "Nūjas.lv" spēlētājiem.