25.05.2017 11:33

Salaspilietis Vladislavs Krasovskis kļuvis par divkārtējo Eiropas vicečempionu armrestlingā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Salaspilietis Vladislavs Krasovskis kļuvis par divkārtējo Eiropas vicečempionu armrestlingā Latvijas Armrestlinga federācija

Polijas pilsētā Katovicē norisinājās šāgada Eiropas čempionāts armrestlingā jeb roku cīņā. 39 valstu komandu konkurencē ar septiņiem sportistiem bija pārstāvēta arī Latvija. Par divkārtējo sudraba medaļas laureātu kļuva salaspilietis Vladislavs Krasovskis.

Pirmajās divās sacensību dienās cīņā ar kreiso un labo roku sacentās jaunieši, juniori un veterāni. Pirmā sacensību diena Latvijai atnesa sudraba medaļu, kuru izcīnīja V. Krasovskis ar kreiso roku U-21 vecuma grupā junioriem svara kategorijā līdz 75 kg, informēja Latvijas Armrestlinga federācijā.

Otrajā sacensību dienā Vladislavs cīņā ar labo roku junioru konkurencē ierindojās ceturtajā vietā, bet ceturtajā dienā, startējot pieaugušo sacensībās svara kategorijā līdz 75 kg, izcīnīja vēl vienu sudraba medaļu cīņā ar kreiso roku. Vēl salaspilietim arī desmitā vieta cīņā ar labo roku.


Vienīgo Eiropas čempiona titulu Latvijai izcīnīja Raimonds Antonovičs, kurš izrādījās spēcīgākais cīņā ar labo roku veterānu jeb "Masters" grupā no 40 līdz 50 gadiem. "Divas sudraba un viena zelta medaļa – par startiem kopumā esam apmierināti, bet zinām, ka varam daudz labāk," Latvijas sportistu sniegumu Eiropas čempionātā novērtēja Latvijas Armrestlinga federācijas priekšsēdētājs Raimonds Liepiņš.

Roku cīņas interesentiem – 28. maijā "Lido" atpūtas centrā notiks Latvijas kausa izcīņas otrā posma sacensības armrestlingā.