25.05.2017 11:00

Pierīgas futbola klubi Rīgas čempionātā cīnās mainīgām sekmēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola klubi Rīgas čempionātā cīnās mainīgām sekmēm SK "Upesciems"

Gūti pieci vārti, zaudēti četri – pagaidām Latvijas otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā jeb Rīgas čempionātā trim Pierīgas novadu klubiem no Salaspils, Upesciema un Ropažiem veicies dažādi.

Pēc neveiksmēm 1:3 un 1:6 pirmajās divās spēlēs pirmo uzvaru sezonā izcīnījuši sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti, kuri, jau pirmajās 18 minūtēs guvuši trīs vārtus, ar 5:2 savās mājās pieveica FK "Fortūna"/Ogres vienību. Divus vārtus laukuma saimnieku labā guva Sergejs Timofejevs.

A apakšgrupas turnīra tabulā ar trim punktiem salaspilieši astoņu komandu konkurencē ieņem piekto pozīciju, kaut komandas aizvadījušas tikai pa 2–3 spēlēm un vietu sadalījums ir visai nosacīts.

B grupā ar četriem punktiem pirmajās divās spēlēs sezonu iesākuši Garkalnes novada sporta kluba "Upesciems" futbolisti, kuri tabulā ieņem ceturto vietu. Vispirms viņi viesos ar 3:1 uzvarēja Ogres novada sporta centra komandu, bet pēc tam debijas spēlē savās mājās Upesciema stadionā nospēlēja 1:1 ar "New Project" futbolistiem. Šajos divos mačos ar trim precīziem sitieniem atzīmējies Oskars Odiņš, vienus vārtus guva Jorens Grīntāls.

Krietni grūtāk klājas BFS "Reinards"/Ropaži vienībai, kas pirmajās trijās spēlēs piedzīvojusi trīs sagrāves ar kopējo vārtu attiecību 0:15 (0:7 un divreiz 0:4). Jau ceturtdien vakarā ropažnieki mēģinās neveiksmju sēriju pārtraukt, viesos tiekoties ar SK "Upesciems" futbolistiem.