08.05.2017 21:19

"Babītes" / "Dinamo" futbolistiem pietrūkst dažas minūtes līdz pirmajai uzvarai virslīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Babītes" / "Dinamo" futbolistiem pietrūkst dažas minūtes līdz pirmajai uzvarai virslīgā arhīvs

Ļoti tuvu pirmajam panākumam "SynotTip" virslīgas turnīrā pirmdien bija debitanti "Babītes"/"Dinamo" futbolisti, kuri cīņā pret "Riga FC" vienību vēl trīs minūtes līdz pamatlaika beigām bija vadībā, tomēr beigās piedzīvoja kārtējo zaudējumu.

Septītās kārtas spēles pirmajā puslaikā nevienai komandai neizdevās atklāt rezultātu, kaut nedaudz labākas iespējas bija rīdziniekiem. Drīz pēc pārtraukuma uz Babītes kluba vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, taču pēc Hizira Apajeva raidījuma bumba trāpīja vārtu stabam.

Kā sodot par šādu paviršību, drīz pēc tam vadībā izvirzījās "Babītes"/"Dinamo" – pēc partnera piespēles vārtu priekšā precīzi nospēlēja Verners Apiņš. Vēl 87. minūtē viesi bija saglabājuši minimālu pārsvaru, taču tad triju minūšu laikā divus vārtus "Riga FC" labā guva Latvijas valstsvienības uzbrucējs Valērijs Šabala, un rīdzinieki svinēja dramatisku uzvaru 2:1.

"Babītes"/"Dinamo" futbolistiem šis bija piektais zaudējums septiņās spēlēs, un ar diviem punktiem viņi saglabā pēdējo astoto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no priekšpēdējās. "Riga FC" nu ir 14 punkti un dalīta pirmā vieta ar čempionvienību Jūrmalas "Spartaku".

Nākamo spēli "Babītes"/"Dinamo" aizvadīs 12. maijā Piņķu stadionā pret FK "Jelgava" futbolistiem. Bet jau 9. maijā Pierīgā notiks divas virslīgas dublieru komandu čempionāta spēles futbolā – plkst. 13.00 Olaines pilsētas stadionā FK "Jelgava"-2 vienība sacentīsies ar RFS-2 futbolistiem, bet plkst. 17.00 Piņķu stadionā "Babīte"/"Dinamo"-2 uzņems "Riga FC"-2 komandu.