25.04.2017 09:05

Olaines futbolisti gūst otro uzvaru sezonā, Olaines futbolistes – pirmo

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolisti gūst otro uzvaru sezonā, Olaines futbolistes – pirmo AFA "Olaine"

Latvijas futbola pirmās līgas turnīra otrajā kārtā otro uzvaru šosezon izcīnījuši futbola kluba "Progress"/Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" spēlētāji, kuri pirmdien savās mājās pārspēja futbola klubu "Tukums-2000". Sezonu ar pārliecinošu uzvaru sākušas AFA "Olaine" futbolistes.

Pirmā puslaika vidū olainiešus vadībā izvirzīja Vugars Askerovs, un minimālu pārsvaru mājinieki saglabāja līdz pat 84.minūtei, kad Andrejs Mironovs palielināja starpību – spēle tā arī beidzās 2:0.

FK "Progress"/AFA "Olaine" ir viena no piecām komandām, kas pirmās līgas jauno sezonu iesākusi ar divām uzvarām pēc kārtas. Turnīra tabulas septītajā vietā ar trim punktiem ir Ķekavas futbola klubs "Auda", kas otrajā kārtā ar 1:2 piekāpās Grobiņas sporta centra futbolistiem.

Nākamās spēles abiem Pierīgas klubiem paredzētas 29. aprīlī, kad FK "Auda" savās mājās uzņems futbola klubu "Smiltene", bet Olaines futbolisti viesos tiksies ar RTU FC/"Skonto Academy" vienību.


Veiksmīgi sezonu sākušas arī AFA "Olaine" futbolistes. Latvijas sieviešu pirmās līgas pirmās kārtas spēlē pret sporta klubu "Super Nova" olainietes 8. minūtē nonāca iedzinējās, taču pirmā puslaika pēdējās desmit minūtēs pēc Aijas Stivriškas un Annas Mihaļkovas precīzajiem sitieniem izvirzījās vadībā, bet pēc pārtraukuma vēl četras reizes raidīja bumbu viešņu vārtos – trīs reizes to paveica Emīlija Borovska, vienu reizi Lea Krasnova – un svinēja uzvaru 6:1.

Virslīgas dublieru turnīrā piekto spēli aizvadījuši debitanti "Babīte"/"Dinamo"-2 futbolisti. Svētdien Piņķos viņi piedzīvoja smagu sakāvi 0:5 pret Jūrmalas kluba "Spartaks" dublieriem. Līdzšinējās spēlēs Babītes futbolistiem ir viena uzvara, viens neizšķirts, trīs zaudējumi, četri punkti un pēdējā astotā vieta turnīra tabulā.

Iepriekš:

"Babīte"/"Dinamo" pēdējās minūtēs nenosargā uzvaru, Ķekavas "Auda" – neizšķirtu